Blogi, jonka artikkelit ovat täynnä
inspiraatiota ja omannäköisiäsi oivalluksia.

Aika paljastaa salaisuuksia!

Kirjoittaja

Suomi voitti juuri MM-hopeaa, talo on hyvin hiljainen ja kello sen verran että omaki pää pitäis olla jo tyynyssä. Uni ei kuitenkaan nyt tunnu olevan lähelläkään, ehkä siksi että nukahdin päivällä päikkärit. ONNEKSI voin siirtää huomista herätystä myöhemmäksi ja nukkua aamulla pidempään.

Mun kesässä on luvassa itelleni yksi erityinen jännitysmomentti, joka on mun #erityinenkauppa eli verkkokauppa. Oonki tuosta verkkokaupasta vihjaillu jo jonkin aikaa, mutta nyt h-hetki alkaa olla lähellä. Se miksi verkkokauppa lähti alun perin syntymään oli kiinni yhdestä ajatuksesta, johon välittömästi tartuin. Päätös syntyi alle minuutissa!

Moni on arvuutellu mitä alan myymään verkkokaupassani. En oo puhunu siitä juurikaan, ihan pari ystävää tietää mun suunnitelmista tarkemmin. Koska oon pitäny tän koko aiheen hyvin pimennossa ja ollu ihan shh-shh, on siitä tullu jo sellainen asia, että kun mun verkkokaupan tekijä sanoi että nyt olis aika ruveta puhumaan ääneen, enää ei tartte olla hiljaa, meinas mulla mennä jännäkakka housuun! =D

No miksi ihmeessä tää nyt sitte jännittää? Ehkä siksi, että teen kokonaan uuden aluevaltauksen, kyse on tuotemyynnistä, joka on mulle ihan uus genre. Ehkä myös siksi, että tää on eräänlainen uudenlainen ulostulo ja erittäin henkilökohtainen projekti. Vaikka tähän luomiseen on liittyny innostusta ja varmuutta, mutta myös kauhistusta, häpeää ja tuskan hikeä, ei musta oo IKINÄ tuntunu niin paljo ku tän kans että teen nyt jotain, joka on tosi oikein. Tän voimakkuus on yllättäny mut! Mutta siis, ihan kokopäiväistä verkkokauppiasta musta ei tuu vaan tää on yks sivujuonne kaiken muun joukossa. =)

No mistä kaikki oikein lähti ja mitä ihmeen tuotteita alan myymään? Mähän oon joskus kirjoittanu joissakin postauksissa avaruusolento-olosta, jota aina silloin tällöin koen. Oon kantanu tuota oloa koko mun elämän, en tietenkää koko aikaa, mut anyway, ekat kerrat muistan ala-asteelta. Joskus ajattelin että kyse vois olla jostain tunnelukosta tai vastaavasta (ehkä onki), mutta oon kuitenkin päätyny siihen että se on vaan sellainen ”sivutuote”, joka liittyy mun erityispiirteisiin ja siihen miten kattelen maailmaa. Ehkä se liittyy eniten erityisherkkyyteen.

Joskus aikanaan ajattelin että tuosta avaruusolento-fiiliksestä pitäis päästä eroon, mutta en enää vuosiin oo kokenu niin. Tänä keväänä huhtikuun puolenvälin tienoilla mä jotenki rakastuin taas uudelleen tuohon fiilikseen, kuinka siistiä on olla se Liisa Ihmemaassa, aito lapsi joka temmeltää vapaudessa, vaikkei sitä kaikki tajuaiskaan ja vaikka joskus tuntuiski yksinäiseltä. Ajattelin, kunpa voisin välittää tän saman fiiliksen muillekin ”avaruusolennoille”. Tuon saman minuutin aikana kun koin tuon fiiliksen, laitoin viestiä mun luotto-graafikolle (Kiitos Päivi!), ja sanoin että mun täytyy saada humanoidin pää visuaaliseen muotoon.

Mun verkkokauppa on siis suunnattu oman tien kulkijoille ja tuotteet ovat voimauttavia tarinoita visuaalisessa muodossa. Humanoidi on Mari Korpelan lisäksi mun muusa tähän projektiin liittyen, mutta tän teeman ympärille liittyy paaaaljon muitakin tarinoita, jotka ovat vähintäänkin yhtä tärkeitä. Visuaaliset muodot nähdään laadukkaiden luomupuuvillaisten paitojen kuvituksina ja kaikki tehdään of course vastuullisesti ja ekologisessa hengessä. Aluksi paitoja on kolme erilaista, mutta elokuusta eteenpäin alkaa ilmestymään myös kuukausituotteet omine tarinoineen (niin pitkään kuin mun luovuus sykkii ja tää herättää kiinnostusta), nimittäin tarinoita on jemmassa valmiina jo tosi monia. Näiden lisäksi kaupassa nähdään myös postikortteja, joissa jollakin tavalla kiitetään toisen olemassa olosta, ollaan ylpeitä toisesta jne. 

15.6 KLO 9 kauppa aukeaa ja voin kertoa että ”ihan pikkusen” jännittää millaisen vastaanoton tää mun touhu saa, samalla mun nettisivut päivittyy tähän päivään ja mun fiilikseen sopivaksi. Mullehan tää verkkokauppajuttu tunnostaa leikkikentälle, joka antaa ihan uudet temmeltämismahdollisuudet! Tää on just sitä mitä oon kaivannukki. Mutta katoppa! Tässä minä ja humanoidi ja muutama muu ihana ihminen, joka on lähteny mun hullutuuksiin matkaan! <3 (Oli tarkoitus laittaa vaan humanoidi-kuvia, mut enhän minä malttanu laittaa sniikpiikkiä muistakin paidoista.)

Joo, tiiän että kirjoitan pitkästi! Saisin varmaan satikutia jokaiselta yritysvalkulta tän postauksen pituudesta, mutta i don´t care. =D Jos kuitenki pääsit tänne asti niin ihana kiitos kun tulit hengittämään mun kans tätä kaikkea! Tässä alla vielä Humanoidi-paidan tarina kiteytetysti. ”Omassa muotissa” ja ”Hyväksyn”-paitojen tarinat saatte kuulla myöhemmin. <3

”Tuntuuko joskus kuin olisit Liisa Ihmemaassa tai jokin omituinen otus? I feel you, paitsi mun fiilis on kuin olisin avaruudesta tipahtanut humanoidi. Joskus elämä herättää kokemuksia yksinäisyydestä tai ulkopuolisuudesta, sun ja maailman välissä tuntuu olevan jonkinlainen kuilu. Muistathan, ettet oo yhtään huonompi! Haluan että tiiät: Sinä et oo yksin, meitä on muitakin. Ollaan yhdessä humanoideja. <3”

VERKKOKAUPAN AVAJAISET

15.6 KLO 9! BE THERE!

 

Verkkokauppa löytyy osoitteesta rakkaudellariikka.fi heti kun tuo kuuma hetki on käsillä. =)

 

Auta ystävääsi jakamalla inspiraatiota :

Share on whatsapp
Whatsappaa
Share on facebook
Facebookkaa
Share on twitter
Twiittaa
Share on linkedin
Jaa verkostollesi
Share on email
Lähetä sähköpostilla
Share on print
Tulosta

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ILMAISTA
INSPIRAATIOTA ARKEESI

TERVETULOA
ERITYISEEN-VERKKOKAUPPAANI!

Inspiroidu lisää

Riikka

5 askelta parempaan tunteiden hallintaan

Pirtti sai rouvansa ja ruuhkansa viime kesänä kun mä haalasin tyttöjen kanssa meidän kamppeet tänne Kuusamon syrjäkylille. Siinäpä se on pian vuosi mennytkin. Pirtti on noussu pystyyn 50-luvulla, jonka jälkeen se onki isännän suvussa pyöriny. Me asutaan landella, tässä pikkukylässä on varmaan muutamakymmenen ihmistä ja keski-ikää en edes uskalla arvata. Tää paikka on keskeltä mun

LUE LISÄÄ »
Riikka

Parisuhde lapsiperheessä ja läsnäolevan katseen merkitys

Kun meille syntyi vauva huhtikuussa, eräs kaverini toi erilaisen lahjan, vauvalle pienen lelun, isosiskoille tikkarit ja meille viinipullon. Sanoi, muistakaapa pitää huolta toisistanne. Olisin halunnu samantien korkata viinipullon ja lähteä isännän kans rantasaunan lämmitykseen.. Mutta, meillä on tosiaan vauva, mä imetän. Mielessä kelailin että milloinkahan tuon onnistuu korkkaamaan. Eihän kyse mistään viinin juonnista ollu, vaan

LUE LISÄÄ »
Vieritä ylös