KESÄKAMPPIKSET !

LEMPEITÄ KATSEITA & MIELEN TASAPAINOA   (10 paikkaa)

3kk yksilöllinen itsetuntemussetti sisältää itsetuntemustyöskentelyä, jossa pohjana LIKI skills menetelmä. Lisäksi hypnoosia, voimauttavan valokuvan menetelmää, rentoutusta jne sen mukaan mitä itse toivot. 

Setti sisältää tutustumiskäynnin 60min+6 kpl 75 min tapaamista, yhden tapaamisen voit vaihtaa voimauttavan valokuvan kuvauskertaan joka kestoltaan 2-3h.
Hinta 175€/kk x3 (laskutetaan kerran kuussa). Kamppishinta on voimassa asiakkuuksissa, jotka alkavat touko-kesäkuun aikana.

Palvelu voidaan toteuttaa etäyhteydellä tai livenä (poissulkien voimauttavan valokuvan kuvauskerta, jonka voi toteuttaa vain livenä). 

HYPNOOSI

Hypnoosikoulutukseni päättyy toukokuussa jonka vuoksi tutustumistarjous hypnoosista kesälle. Hypnoosi auttaa pelkoihin, hankaliin tunteisiin ja ahdistuneisuuteen mutta se on myös hyvä tuki kun haluat tehdä elämänmuutoksen, parantaa itsetuntoasi, lopettaa tupakanpolton jne.  Hypnoosi mahdollistaa asioiden käsittelyn alitajunnan tasolla, jolloin tietoisen mielen ajatteluhälinä ja järkeily eivät ole häiritsemässä.

Hypnoosi-tutustumistarjous sisältää tutustumiskäynnin 60min+3×75 min hypnoosia. 

Hinta: tutustumiskäynti + 3 hypnoosikertaa yhteensä 285€ tai 142,5€ x 2. (norm. 315€) Tutustumistarjous on voimassa 1.6-31.8.20.

Hypnoosi voidaan toteuttaa etäyhteydellä tai livenä (tehostettu hygienia huomioitu).

UUSIMMAT BLOGIPOSTAUKSET

5 ASIAA, JOTKA PÄÄSIVÄT YLLÄTTÄMÄÄN YRITTÄJYYDESSÄ

Vuosi sitten, 17.4.2019 minua jännitti. Olin menossa työpaikalleni irtisanomaan itseni. Irtisanoutumishetki ei oo mitenkään kiva ja tämä irtisanoutuminen oli muutenkin erilainen mitä aikaisemmin. Olinhan hyppäämässä päätoimiseksi yrittäjäksi ja vaikka ajatus olikin tosi kiehtova, toki samalla myös hirvitti. Eka asia mitä tein irtisanoutumisen jälkeen, oli soitto pikkuveljelle. Muistan kuinka sanoin: ”Oonkohan minä ihan hullu.” Pikkuveli nauro… lue lisää

yrittäjä

KAIKILLE AVOIMET TYÖPAJAT JA RYHMÄT

2020 

RENTOUTUMISTA JA ETEERISIÄ ÖLJYJÄ, elokuussa 2020, Kuusamo. Lisätietoja täältä.

ITSEARVOSTUSTA PLEASE -ITSETUNTEMUSRYHMÄ, elo-syyskuu 2020, Kuusamo. Lisätietoja täältä.

LUPA VAPAUDELLE -NAISTEN ITSETUNTEMUSRYHMÄ, syys-toukokuu, Kuusamo. Lisätietoja tulossa

PERJANTAIN SUGGESTORENTOUTUKSET perjantaisin muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Kuusamo/etämahdollisuus. Lisätietoja tulossa

 

”Työpajan avulla voimaantumisen kokemus oli huikea. Se taito, että kykenee nyt katsomaan asioita eri tavalla, omia voimavaroja sekä kehitystarpeita. Myös kehitystarpeita lempeämmin. Ylipäätään itseään lempeämmin. Kehitystarpeistakin nousi voimavaroja ja toisinpäin. Pakka meni toisaalta sekaisin, mutta yhtäkkiä asiat tuntuivat jotenkin paljon seesteisemmiltä ja mieli levollisemmalta. Ja tähän voimaantumisen kokemukseen liittyy uudenlainen oivallus itsensä kohtaamisesta. Työpajan avulla lähdin kohtaamaan itseäni rohkeammin ja lempeämmin.” 

LUE LISÄÄ ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

ILMOITTAUTUMINEN

    LIVEKURSSIT: Ilmoittautumisen jälkeen olen sinuun yhteydessä yhteydessä, jolloin katsotaan yhdessä, että elämäntilanteesi sopii ryhmään osallistumiseen. Samalla saat kurssin tarkemmat tiedot sekä sopimusehdot.

    VERKKOKURSSIT: Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostiisi ja maksamalla vahvistat paikkasi kurssilla. Maksun suoritettuasi lähetän sinulle tarkemmat tiedot kurssista sisältoineen ja aikatauluineen. Ilmoittautumislomakkeen lähettäminen on sitova ilmoittautuminen.