APUA AUTTAJILLE -ryhmä

Valmentaja, auttaja, rinnallakulkija, kuuntelija, olkapää, roskakori…

Tämä on sinulle. Myös sinä tarvitset rinnallakulkijaa, vertaistukea, palautumista ja keinoja jaksaa tehdä tärkeää ja arvokasta työtä ihmisten parissa. On tärkeää että pidät huolta itsestäsi ja siitä että pysyt omassa voimassasi. 

Apua auttajille -ryhmä kestää 5 kk: helmikuusta kesään tai elokuusta jouluun. Ryhmä on pienryhmä ja siihen otetaan maksimissaan 6 osallistujaa. Tapaamiset tapahtuvat kuukausittain ja sisältävät monenlaista jakamista niin yksilö- kuin ryhmätasolla, tosin kerrot itse omasta itsestäsi sen verran kuin se tuntuu sinulle sopivalta. 

Ryhmätapaamisten aikana keskustellaan, tehdään toiminnallisia harjoituksia unohtamatta luovia menetelmiä ja mielikuvaharjoituksia. Kyseessä on siis kokemuksellinen kattaus.

Ryhmä soveltuu kaikille auttamistyötä tekeville, tähän ei ole pohjakoulutusvaatimuksia! Ryhmä järjestetään etäyhteyksin, joten sillä ei ole väliä missäpäin asut. 

Seuraava Apua Auttajille -ryhmä alkaa helmikuussa 2023 ja tapaamisajat ovat seuraavanlaiset: 10.2.23, 10.3.23, 14.4.23, 12.5.23 ja 9.6.23 klo 10.00-12.00.

Tällä hetkellä ryhmässä on vielä vapaita paikkoja. Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

OTA YHTEYTTÄ