Kaikille avoimet ryhmät ja tapahtumat

Haluatko piehtaroida omassa voimassasi tai etsiä sitä? Kehittää itsetuntemustasi ja mielentaitojasi tai ehkä ottaa hetken lepohetken itsellesi? Olet oikeassa paikassa!

2023 ryhmäillat ja aamut:

 

3.2 Meditatiivinen maalaus klo 9.00-> (kesto noin 2h), Filiassa Kuusamossa, 45€/hlö 

8.2 Meditatiivinen maalaus klo 17.30-> (kesto noin 2h), Filiassa Kuusamossa, 45€/hlö

14.2 Ystävänpäivän meditatiivinen maalaus klo 17.45-> (kesto noin 2h), Filiassa Kuusamossa, 45€/hlö

Pidemmät ryhmät ja retriitit:

Rentoutuskoulu – ryhmä alkamassa syksyllä 2023

 

 


ILMOITTAUTUMISOHJEET

Varaa oma paikkasi sulle mieluista kanavaa pitkin: voit näpytellä tekstarin, whatsapata tai laittaa sähköpostia. Vastaan aina ilmoittautumisiin eli mikäli et ole saanut vastausta, voit varmistaa paikkasi (FB- ja IG-viestien ilmoitukset eivät aina tule perille niin en suosittele näitä kanavia ilmoittautumiseen).

Huomioithan että jotkut tapahtumat voivat täyttyä hyvin aikaisessa vaiheessa, joten varaa paikkasi pian. Mikäli mietit soveltuuko jokin ryhmä elämäntilanteeseesi, otathan yhteyttä niin mietitään yhdessä. Ryhmät eivät korvaa terapiaa.

Tapahtumaan liittyvä maksun voi suorittaa paikan päällä pankkikortilla tai voit pyytää laskutusmahdollisuutta. Huomioitahan että ilmoittautumiset ovat sitovia.

"Sain sen tärkeän lisäsekunnin, joka auttaa minua tilanteessa kuin tilanteessa. Enää en ole tunteiden heiteltävänä. Pystyn olemaan parempi vanhempi, parempi puoliso ja ylipäätään parempi versio itsestäni. Ja painava ahdistuksen tunne on lähes kokonaan poissa."
"Työnsuunnittelu, ajan käyttö, arvojen yhteys ja palautuminen saivat aivan uuden merkityksen. Ja vieläpä erittäin konkreettisella tavalla."
"Miten tämän sanoisi tyhjentävästi: koko elämä muuttui. Enää en hakkaa päätä samaan kohtaan seinässä. Osaan pitää rajoistani kiinni ja jopa tykkään itsestä."
"Sain käyntieni aikana purkaa ja jakaa omaa kokemustani. Ammattilaisena osaat tukea ja johdatella ihminen näkemään omat vahvuudet ja usko itseen palautui. Isojen elämänmuutosten vaiheessa juuri ammattilaisen tuki auttoi eteenpäin."
"Ajattelin työnohjaukseen tullessani ettei minulla ole oikeastaan mitään asiaa. Silti pysähtyminen oli paikallaan ja itseasiassa tein tosi merkittävän oivalluksen työhöni liittyen. Kyllä siinä olo joka kerta kevenee."
"Hypnoosi on auttanut selviytymään valtavasta surusta. Löysin takaisin omaan voimaani, oloni parani merkittävästi jo ensimmäisen hypnoosin jälkeen ja jatkokerrat ovat edistäneet toipumista jättimäisin harppauksin. Pääsin takaisin elämään kiinni ja mikä hämmästyttävintä, alitajuinen prosessi uusiin ratkaisuihin toi nopeita konkreettisia muutoksia."
"Olen myös pystynyt myöntämään asioita joita en ole puhunut kellekään. Se on minulle henkilökohtaisesti ollut iso kasvun paikka."
"Työnohjaussessioita voisi kuvata vertauskuvalla: Minä tuon pottuja ja työnohjauksessa niistä valmistauu kermaperunoita tai pottumuusia."
"Ilman tukeasi en olisi läheskään niin rohkea kuin nyt olen, en uskoisi itseeni niin paljon kuin uskon."
"Ajatukset jäsentyivät ja näköala laajentui."
"Riikka on aivan ihanan ymmärtäväinen ja hänen seurassaan on helppo olla oma itsensä. Koin tulleeni kuulluksi ja nähdyksi. Kiitos siitä!"
"Olen saanut hyvän "alustan", jolle pallotella omia ajatuksia ja mistä ne kimpoavat aina takaisin hieman eri kulmasta. Aina on saanut jonkun uuden ajatuksen tai näkökulman, mitä lähteä miettimään itsekseen."
"Valtavan antoisaa ja herättävää, luottamus syntyi heti ja vuorovaikutus on luontevaa. On helppo puhua kanssasi ja helppo lähteä tutkimaan alitajuntaa kun luottamus on täydellinen."
"Sain paljon apua itsetunto ongelmiin ja saan edelleen! Olen saanut myös uudenlaisen suhteeni vanhoihin traumaattisiin kokemuksiin, enää ne eivät ole tiellä."
"Yhteistyö on helppoa, mutkatonta ja luontevaa."
"Sain apua tunne-elämään liittyvissä haasteissa ja opin ymmärtämään itseäni paremmin sitä kautta. Voimauttava valokuvaus oli mielenkiintoinen kokemus ja valokuvat ovat edelleen minulle tärkeitä. Vahvasti mieleen jäi kuvauksissa ollut tunnelma."
"Kanssasi oli helppo olla ja keskustella. Sait heti yhteyden ja osasit osua asian ja ihmisen ytimeen."
"Jokaisen meistä tulisi joskus käydä sinun luona. Kuinka paljon pienillä kysymyksillä saatkaan aikaan ihmisessä."
"Suosittelen erittäin lämpimästi etenkin muille yksinyrittäjille, joiden menesttystä häiritsee mikäpä muu kuin oma itse ja uskomukset itsestä."
"Jos joku olis kertonut millaisen muutoksen teen muutamassa kuukaudessa, en olisi ikinä uskonut. Nykyisin elämä näyttää valoisalta! Ja se kantaa.
"Koen sun tekemän työn erittäin tärkeäksi ja hyödylliseksi. Kunpa kaikki ihmiset osaisivat, kykenesivät ja rohkenesivat käyttää sun palveluita tutkimusmatkallaan omaan itseen."
"Työyhteisömme on saanut valtavaa voimaa ja tukea vaikean ajan läpiviemiseen ja muutosjohtamiseen työnohjauksesta."
"Enää en pienennä itseäni! Ihmissuhteissa näkyy valtava positiivinen muutos."
Previous
Next

OTA YHTEYTTÄ