Kouluttajana en oo tylsä pönottöjä vaan haluan rakentaa kokonaisuuksia, jotka oikeasti herättävät ajattelemaan. Rakastan kouluttamista! Tykkään puhua ihmisyyteen ja itsetuntemukseen liittyvistä asioista, oman potentiaalin löytämisestä ja tunnetaitojen valmentamisesta jne. Lisensoituna menetelmäohjaajana pystyn kouluttamaan myös voimauttavan valokuvan menetelmää. Voimauttavan valokuvan perusteet koulutukset järjestää Miina Savolainen ja niihin pääset tutustumaan tästä.

Järjestän myös LIKI skills®  täydennyskoulutusta, jotka kaikki ilmoitetaan LIKI:n omilla sivuilla, johon pääset tästä. Ensimmäinen pilottikoulutus alkaa vuoden 2021 aikana.

Buukkaa minut puhumaan! Koulutuksen sisältö suunnitellaan teidän tarpeita vastaaviksi. Ota yhteyttä ja kerro koulutuksen tarkoituksesta ja tavoitteesta niin saatte juuri teidän tarpeisiinne sopivan koulutuskokonaisuuden. Koulutus voi olla yksittäinen luento tai laajempi kokonaisuus. Koulutuksia tarjotaan pääasiassa oppilaitoksille, yrityksille, työyhteisöille tai yhdistyksille.

Toimin pääasiassa Koillismaan, Oulun ja Etelä-Lapin alueella, mutta satunnaisesti pystyn liikkumaan myös laajemmallakin alueella.

Kerro koulutustarpeestasi, kysy lisätietoja tai pyydä tarjous. Otan sinuun yhteyttä piakkoin.