Arvostatko itteäsi niin paljo, että voisit tutustua ittees?

Tarjoan voimavarakeskeisiä palveluja sinun avuksesi, että voisit hyvin etenkin itsesi kanssa. Ihmisillä on paljon erilaisia uskomuksia ja esteitä, jotka hankaloittavat itsearvostuksen toteutumista, erilaisuuden hyväksymistä, merkityksellisyyden kokemista ja aidon kohtaamisen toteutumista. Autan sinua pysähtymään ja katsomaan uudelleen, löytämään konkreettisia välineitä itseäsi, ihmissuhteitasi, työtäsi ja elämääsi varten.

Mun sydän syttyy itsetuntemustyöstä ja ihmisyyden ihmeistä. Itsetuntemus on tie sisäisen rauhan luo, jossa asioilla, tunteilla ja ajatuksilla on lupa olla. Sulla on lupa olla ja elää omannäköistä elämää. Syvä- ja tarkkanäköisenä kuljen sun vierellä, annan näkökulmia, kuljen sun tahtia, oon olemassa jne. Teen työtäni suurella sydämellä ja rakkaus on olennainen osa mun työskentelyotetta. Sulla voi olla työskentelylle oma tavoite, mä tavoittelen sun tavoitteen lisäksi aina sitä, et jotain konkreettisia juttuja jää sun käsiin joita pystyt hyödyntämään myös myöhemmin elämässäsi.

Kiinnostaako? Tarjoan jokaiselle uudelle asiakkaalle maksuttoman 60 min tutustumiskäynnin, joka on varattavissa täältä.

 

Asiakkaan prosessi, elämäntilanne ja tavoite ohjaavat aina työskentelyä.

Itsetuntemustyöskentelyssä hyödynnetään kokemuksellista työskentelyä, joka auttaa löytämään syvempiä oivalluksia, esim: on eri asia selittää itselle järjellä “minä olen tärkeä” kuin kokea se. 

Työskentelyssä yhdistellään niin eri toimintaympäristöjä kuin työskentelymenetelmiäkin.  Itsetuntemustyöskentelyssä kehittämäni LIKI skills® menetelmä antaa pohjan koko työskentelylle. Lisäksi hyödynnän voimauttavan valokuvan menetelmää, hypnoosia, mielikuvatyöskentelyä, rentoutusta, tunnelukkotyöskentelyä, kognitiivisen lyhytpsykoterapian oppeja (jota parhaillaan opiskelen), luonnon hoivaavaa voimaa (Green Care) ja työnohjausta. 

Kaikkea ei käytetä kuitenkaan kaikkien kanssa vaan asiakkaan prosessi, elämäntilanne ja tavoite ohjaavat aina työskentelyn etenemistä. Kaikista työskentelymenetelmistä sovitaan jokaisen asiakkaan erikseen ja on täysin ok jos et halua käytettävän jotakin menetelmää. 

Työskentelyssä hyödynnetään autenttisuutta ja samalla tutkitaan ja murretaan opittuja toimintatapoja ja uskomuksia siitä miten elämää kuuluu elää ja mitä kuuluu tehdä. Itsetuntemustyöskentely on siis ennen kaikkea matka Sinun itsesi äärelle.

HINTATIETOJA (kuluttaja-asiakkaiden hinnat sis. ALV 24%)

 • Tutustumiskäynti (60 min)  0 €
 • Itsetuntemustyöskentely 3 kk paketti (6 tapaamista, á 45-75 min) 185 € x 3 
 • Itsetuntemustyöskentely 5 kk paketti (10 tapaamista, á 45-75 min) 175 € x 5
 • Yksittäinen yksilökäynti 105€ (45-75 min) 
 • Yksittäinen parisuhdekäynti 125€ (75-90 min)
 • Parisuhdetyöskentelyn paketti (5 tapaamista á 75-90 min) 205 € x 3

Hyvä itsetuntemus on terveen itsetunnon ja omannäköisen elämän pohja

Sisäinen eheytyminen muuttaa olemistasi myös ulkoisesti

Se miten suhtaudut itseen sisäisesti, muuttaa myös kaikkea toimintaa ja olemisestasi ulkoisesti. Kyse on itsetuntemuksen ja tietoisuuden syvenemisestä, oivallusten, ehjyyden ja merkityksellisyyden kokemisesta. Voimavarakeskeisyys mahdollistaa myös kipukohtien katsomisen lempeästi ja minulle on erityisen tärkeää, että työskentely on sinulle turvallista. Itsetuntemustyöskentelyn kautta saat konkreettisia välineitä ja oivalluksia miten pysyä oman mielen herrana hankalissakin vuorovaikutus- ja elämäntilanteissa, näin parannat psyykkistä selviytymiskykyäsi ja pystyt kasvamaan siihen potentiaaliin jossa sinun kuuluukin olla.

Kun oma itsetuntemuksesi syvenee sekä kohtaamistaitosi ja psyykkiset palautumiskyvysi kehittyvät, myös ympärilläsi alkaa tapahtua. Asiat ja ihmiset näyttäytyvät uudella tavalla kun katseesi suhteessa itseesi muuttuu. Muutos näkyy kaikessa vuorovaikutuksessa, parisuhteessa, vanhemmuudessa, työpaikalla ja ylipäätään perusolemuksessasi. Samalla opit nähdyksi- ja kuulluksitulemisen taitoja.

Itsetuntemustyöskentelyssä yhdistyy koko koulutus-/kokemustaustani:

 • LIKI skills® menetelmä
 • Voimauttavan valokuvan menetelmä
 • Rentoutuminen ja psyykkinen palautuminen
 • Mielikuvatyöskentely
 • Hypnoosi
 • Tunnelukkotyöskentely
 • Luonnon hoivaava voima (Green Care)
 • Kognitiivisen lyhytpsykoterapian opit (jota opiskelen parhaillaan)
 • Työnohjaus & coaching

KAIKKEA EI KÄYTETÄ KUITENKAAN KAIKKIEN KANSSA VAAN ASIAKKAAN PROSESSI, ELÄMÄNTILANNE JA TAVOITE OHJAAVAT AINA TYÖSKENTELYN ETENEMISTÄ JA KÄYTETTÄVIÄ MENETELMIÄ JA TYÖSKENTELYTAPOJA.