Välitätkö itestäsi niin paljo, että voisit tutustua ittees?

Tarjoan voimavarakeskeisiä palveluja sinun avuksesi, että voisit hyvin etenkin itsesi kanssa. Ihmisillä on paljon erilaisia uskomuksia, jotka vaikuttavat merkittävästi perusolemiseen kuin ihmissuhteisiinkin. Autan sinua pysähtymään ja katsomaan uudelleen, löytämään konkreettisia välineitä itseäsi, ihmissuhteitasi, työtäsi ja elämääsi varten.

Mun sydän syttyy itsetuntemustyöstä ja ihmisyyden ihmeistä. Itsetuntemus on tie sisäisen rauhan luo, jossa asioilla, tunteilla ja ajatuksilla on lupa olla. Sulla on lupa olla ja elää omannäköistä elämää. Syvä- ja tarkkanäköisenä kuljen sun vierellä, annan näkökulmia, kuljen sun tahtia, oon olemassa. Teen työtäni suurella sydämellä ja rakkaus on olennainen osa mun työskentelyotetta. Sulla voi olla työskentelylle oma tavoite, mä tavoittelen sun tavoitteen lisäksi aina sitä, et löydämme myös sunnäköisiä konkreettisia keinoja, jotka helpottavat haastavia tilanteita tulevaisuudessa. 

Kiinnostaako? Tarjoan jokaiselle uudelle asiakkaalle maksuttoman 60 min tutustumiskäynnin, joka on varattavissa täältä.

Asiakkaan prosessi, elämäntilanne ja tavoite ohjaavat aina työskentelyä.

Itsetuntemusohjauksessa hyödynnetään kokemuksellista työskentelyä, joka auttaa löytämään syvempiä oivalluksia, esim: on eri asia selittää itselle järjellä “minä olen tärkeä” kuin kokea se. Liukuhihnat ei liity itsetuntemusohjaukseen millään tavalla ja jokaisen kohdalla työskentely muovautuu omannäköiseksi.

Työskentelyssä  voidaan hyödyntää normaalin keskustelun lisäksi esim. mielikuvaharjoituksia, voimauttavan valokuvan menetelmää, hypnoosia, toiminnallisia harjoituksia, rentoutus- ja tietoisuustaitoharjoituksia jne. Työskentely lähtee liikkeelle aina maksuttomalla 60 min tutustumiskäynnillä. Tutustumiskäynti ei sido mihinkään. 

Tässä muutamia syitä miksi itsetuntemusohjaus vois sopia sulle:

 • Haluat kehittää itsetuntemusta ja tutustua oikeasti itteesi
 • Oot väsyny suorittamiseen
 • Oot kyllästyny toimimaan omista automaattisista toimintatavoista käsin ja haluat opetella rinnalle myös uusia toimintatapoja
 • Tunnistat että oot saanu herkkyyttä isolla kauhalla ja haluaisit nähdä herkkyytesi vahvuutena
 • Haluat opetella katsomaan itseäsi lempeämmin
 • Haluat työstää tunnelukkojasi tai kipeitä kohtiasi ja haluat saada niihin helpotusta
 • Haluat elää omien arvojen mukaista elämää, mutta jostain syystä se ei onnistu
 • Tunnet jatkuvaa kuormitusta etkä tiedä mitä voisit tehdä
 • Haluat parantaa itsetuntoasi
 

HINTATIETOJA (kuluttaja-asiakkaiden hinnat sis. ALV 24%)

 • Tutustumiskäynti (60 min)  0 €
 • Itsetuntemusohjaus 3 kk paketti (6 tapaamista, á 45-75 min) 185 € x 3 
 • Itsetuntemusohjaus 5 kk paketti (10 tapaamista, á 45-75 min) 175 € x 5
 • Yksittäinen yksilökäynti 105€ (45-75 min) 

Hyvä itsetuntemus on terveen itsetunnon ja omannäköisen elämän pohja

Sisäinen eheytyminen muuttaa olemistasi myös ulkoisesti

Se miten suhtaudut itseen sisäisesti, muuttaa myös kaikkea toimintaa ja olemisestasi ulkoisesti. Kyse on itsetuntemuksen ja tietoisuuden syvenemisestä, oivallusten, ehjyyden ja merkityksellisyyden kokemisesta. Voimavarakeskeisyys mahdollistaa myös kipukohtien katsomisen lempeästi ja minulle on erityisen tärkeää, että työskentely on sinulle turvallista. Itsetuntemustyöskentelyn kautta saat konkreettisia välineitä ja oivalluksia miten pysyä oman mielen herrana hankalissakin vuorovaikutus- ja elämäntilanteissa, näin parannat psyykkistä selviytymiskykyäsi ja pystyt kasvamaan siihen potentiaaliin jossa sinun kuuluukin olla.

Kun oma itsetuntemuksesi syvenee sekä kohtaamistaitosi ja psyykkiset palautumiskyvysi kehittyvät, myös ympärilläsi alkaa tapahtua. Asiat ja ihmiset näyttäytyvät uudella tavalla kun katseesi suhteessa itseesi muuttuu. Muutos näkyy kaikessa vuorovaikutuksessa, parisuhteessa, vanhemmuudessa, työpaikalla ja ylipäätään perusolemuksessasi. Samalla opit nähdyksi- ja kuulluksitulemisen taitoja.

Itsetuntemusohjausta pliis! 

 • Luonto- ja valokuvaorientoitunut itsetuntemusohjaus (Työskentely painottuu perinteisen keskustelun lisäksi voimauttavan valokuvan projeteihin sekä itsetuntemustyöskentelyyn luontoympäristössä)
 • Tietoisuustaito-orientoitutunut itsetuntemusohjaus (Työskentely painottuu perinteisen keskustelun lisäksi mielikuva-, hypnoosi- ja rentoutustyöskentelyyn)
 • Voimavarakeskeinen itsetuntemusohjaus mix (Sekoitus kahta edellistä vaihtoehtoa, rakennetaan sulle sopiva paketti)

Sulla ei tarvitse tietää valmiiksi mitä haluat, mietitään yhdessä! <3 Kaikki palveluni muotoutuvat omannäköisiksi jokaisen asiakkaan kohdalla.