Henkilö-kohtainen matka

Tervetuloa sinne missä järkeily hiljenee ja syvä eheytyminen tapahtuu. Autan sinua löytämään sisäisen sovun ja yhteyden aitoon itseesi.

Onko sulla sellainen olo, että kaikki on periaatteessa ihan hyvin tai ainakin sinnepäin, mutta sisälläsi tuntuu jonkinlaista epämääräistä tyhjyyttä?

Tai kenties möykky, joka aina vaan on siinä?

Tuota epämääräistä oloa voi olla vaikea pystyä sanallisesti selittämään.

Olen huomannut, että monesti nämä epämääräiset olotilat liittyvät menneeseen ja sitä kautta tähän hetkeen ja tulevaan. Ehkä menneisyydessä on tapahtunut asioita, jotka ovat saaneet sinut kantamaan häpeää tai pienentämään itseäsi. Ja tuo menneisyys vaikuttaa myös tulevaan rajoittavalla tavalla.

Järjellä me voidaan selittää asioita johonkin asti ja eheytyä johonkin asti. Keho kuitenkin muistaa ja tietää kaiken. Tunne ei taas osaa sijoittaa itseään aikaan ja sama menneisyyden tunne voi pompahtaa yhtä voimakkaana esille myös tänä päivänä.

Siksi minä olen olemassa, auttamassa sinua löytämään yhteyden omaan aitoon itseesi.

Teen töitä ihmisten kanssa, jotka ovat kyllästyneet ainaiseen puhumiseen ja haluavat työskennellä sillä tavoin, jonka alitajuntakin kuulee.

Tärkeimpinä työskentelymenetelminäni ovat kognitiivisen hypnoterapian ja taideterapeuttisen työskentelyn opit.

Sinulle, jolla kiinnostaa

 • Sisäinen sopu ja oma voima
 • Eheytyminen syvistä menneisyyden haavoista
 • Itsemyötätunto ja lempeys itseä kohtaan
 • Turvallisuuden kokeminen ja turvassa pysyminen
 • Terveet rajat ja ihmissuhteet
 • Vapautuminen ainaisesta miellyttämisestä, mukautumisesta, ulkopuolisuudesta, huonommuudesta jne.
 • Irtipäästäminen jatkuvasta syyllisyydestä tai häpeästä
 • Vapautuminen suorittamisesta
 • Eheytyminen kehityksellisestä traumasta
 • Läsnäolon lisääminen ja jatkuvan suorittamisen vähentäminen 
 • Herkkyys ja erityisherkkyys
 • Merkityksellinen elämä
 • Itsetuntemus ja tietoinen elämä
 • Henkinen kasvu 

Tunnet, että pelkkä puhuminen ei riitä. Haluat työskennellä kokemuksellisella tavalla, jossa yhdistyy tietoinen mieli ja alitajuinen ulottuvuus.

“Löysin takaisin omaan voimaani. Oloni parani merkittävästi jo ensimmäisen hypnomatkan jälkeen ja jatkokerrat ovat edistäneet omaa toipumista jättimäisin harppauksin. Pääsin takaisin elämään kiinni ja mikä hämmästyttävintä, alitajuinen prosessi uusiin ratkaisuihin toi nopeita konkreettisia muutoksia.”

-Asiakkaan muutostarina

Symbolitason työskentely yhdistettynä tietoisen mielen kanssa työskentelyyn, on oman kokemukseni mukaan vaikuttavin tie syvämuutokseen, jossa velat voi muuttua saataviksi kun puhutaan mielen möröistä

Pääsemme koskettamaan tiedostamattoman mielen ulottuvuutta symbolitason kautta. Symbolitason työskentely tarkoittaa järjellisen ajattelun hiljentämistä ja kokemuksellista meininkiä. Minun palveluissani väylät symbolitasolle ovat: kevyet mielikuvat, hypnoterapia- ja taideterapeuttiset sessiot, valokuvaterapeuttiset ja voimauttavan valokuvan menetelmän erilaiset tehtävät, kehollisuus, metaforat, vertauskuvat, unet jne. Symbolitaso siis ohjaa meitä muuhun kuin perinteiseen puhumiseen. Toki perinteistä puhumistakin tarvitaan ja nämä kaksi ulottuvuutta yhdistämällä, työskentely on oman kokemukseni mukaan kaikkein vaikuttavinta.

Katso videolta mitä pinnan alta löytyy.

Henkilökohtaisen matkan suuntaviivoja, jotka limittyvät, sekoittuvat ja muotoutuvat aina omannäköisiksi

1. Luottamus ja ongelman määrittely

Ensimmäinen tärkeä vaihe, jossa pääsemme tutustumaan toisiimme. Työskentelemme koko elämänkaaresi (myös tulevaisuuden) parissa. Kuka sinä olet, mistä tulet ja minne haluat mennä. Ongelman määrittely riittävän syvällisellä tasolla näyttää meille suunnan. Joskus ongelma muotoutuu matkan aikana uudennäköiseksi. Samalla pääset tutustumaan minuun: olen sinun matkakumppani, kainalosauva, kompassi, ankkuri ja sijaisäiti, joka auttaa sinua ottamaan oman voiman omiin käsiin. Tavoittelen syvää luottamusta ja syvä liittymisen kokemus antaa sinulle korjaavia kokemuksia nähdyksi ja kuulluksi tulemisesta.

2. Olet turvassa

Että pystymme kohtaamaan kipeitä kohtiamme, on tärkeää että vahvistamme turvallisuuden kokemustasi. Tässä vaiheessa opettelemme myös tunteiden kohtaamista, ajattelun ja mielen ymmärtämistä, autonomisen hermoston toimintaa ja alamme tulla tietoisiksi millainen “selkärankatieto” sinuun on “ohjelmoitu”. Vahvistamme tietoisuus- ja läsnäolotaitojasi, koulutamme mielen taitojasi ja autonomisen hermoston toimintaa. Selkärankatiedolla tarkoitan niitä automaattisia ajatuksia, uskomuksia, jotka ovat sinulle “normaaleja”. Lisäämme tietoisuutta myös historian vaikutuksista, tunnelukoista ym. Tässä vaiheessa rakennat itselle työkalupakkia, joka auttaa sinua läpi elämän.

3. Silmästä silmään

Voisin kuvailla tätä vaihetta sanoilla: päin meneminen.  Antaudutaan, sillä tavoin kuin se on sinulle sopivaa ja turvallista. Kohdataan mörköjä, otetaan vastaan tunteita, koetaan. Tätä voisi sanoa varjotyöskentelyksi. Varjojen kohtaamisen kautta tietoisuus ja itsetuntemus lisääntyvät.  Samalla avautuu mahdollisuus syvämuutokselle: uudelleen määrittelylle, näkökulman vaihdolle, uudella tavalla näkemiselle. Tässä kohdassa velat alkaa muuttua saataviksi: suurimmista peloistasi saattaa muodostua sinulle korvaamaton lohtu, turva, vahvuus tms.

4. Irtipäästöä ja uudelleen määrittelyä

On aika kysyä uudelleen, kuka sinä olet, mistä tulet ja minne haluat mennä. Mitä tarkoittaa kun päästät irti kipukohdastasi, jota olet kantanut ehkä koko elämäsi. Harjoittelemme hyvän vastaanottamista, joka voi olla joillekin vaikeaa. Vahvistamme yhteyttäsi omaan voimaasi ja omaan turvaasi. Vahvistamme edelleen läsnäolo- ja mielen taitojasi. Voi olla että on myös jotain mistä haluat luopua, ehkä pidämme luopumisrituaalin. 

5. Vahvistusta ja uuden vakauttamista

On aika hahmottaa miltä oma aito sinä näyttääkään. Vedämme yhteen yhteistä matkaamme, muistelemme millaisia “turvavälineitä” olemme löytäneet ja mitä tarvitset tulevaisuudessa. Ruokimme niitä vahvuuksia, joita olemme matkan aikana löytäneet ja annamme myötätuntoa sinne minne sitä tarvitaan. Sinun kanssa työskentely on ollut myös minulle merkityksellistä ja olen kiitollinen kun olen saanut olla matkakumppanisi. On heippojen aika! Ehkä joskus palataan, mutta ainakin tunnetaan, jos vastaan kävellään.

Henkilökohtainen matka perustuu holistiseen ja integratiiviseen lähestymistapaan. Kaikki palveluni ovat trauma- ja nepsyinformoituja.

Kuinka pitkään henkilökohtainen matka kestää?

Koska jokainen tilanne ja ihminen on erilainen, räätälöin henkilökohtaisen matkan aina jokaista asiakasta varten. Tyypillisimmin työskentely kestää 6-10 kk. Mikäli tarvitset jatkokäyntejä matkamme jälkeen, voimme sopia niistä erikseen.

Yhteistyö alkaa sillä tavoin, että varaat alkutapaamisen etäyhteydelle, Kuusamoon, Ouluun tai Rovaniemelle. Alkutapaamisella pääsemme tutustumaan ja pääset kertomaan tilanteestasi. Samalla pääset tutustumaan minuun ja katsotaan sopisimmeko toisillemme

 

"Sain sen tärkeän lisäsekunnin, joka auttaa minua tilanteessa kuin tilanteessa. Enää en ole tunteiden heiteltävänä. Pystyn olemaan parempi vanhempi, parempi puoliso ja ylipäätään parempi versio itsestäni. Ja painava ahdistuksen tunne on lähes kokonaan poissa."
"Miten tämän sanoisi tyhjentävästi: koko elämä muuttui. Enää en hakkaa päätä samaan kohtaan seinässä. Osaan pitää rajoistani kiinni ja jopa tykkään itsestä."
"Sain käyntieni aikana purkaa ja jakaa omaa kokemustani. Ammattilaisena osaat tukea ja johdatella ihminen näkemään omat vahvuudet ja usko itseen palautui. Isojen elämänmuutosten vaiheessa juuri ammattilaisen tuki auttoi eteenpäin."
"Hypnoosi on auttanut selviytymään valtavasta surusta. Löysin takaisin omaan voimaani, oloni parani merkittävästi jo ensimmäisen hypnoosin jälkeen ja jatkokerrat ovat edistäneet toipumista jättimäisin harppauksin. Pääsin takaisin elämään kiinni ja mikä hämmästyttävintä, alitajuinen prosessi uusiin ratkaisuihin toi nopeita konkreettisia muutoksia."
"Olen myös pystynyt myöntämään asioita joita en ole puhunut kellekään. Se on minulle henkilökohtaisesti ollut iso kasvun paikka."
"Ilman tukeasi en olisi läheskään niin rohkea kuin nyt olen, en uskoisi itseeni niin paljon kuin uskon."
"Riikka on aivan ihanan ymmärtäväinen ja hänen seurassaan on helppo olla oma itsensä. Koin tulleeni kuulluksi ja nähdyksi. Kiitos siitä!"
Muutosvalmennus
"Valtavan antoisaa ja herättävää, luottamus syntyi heti ja vuorovaikutus on luontevaa. On helppo puhua kanssasi ja helppo lähteä tutkimaan alitajuntaa kun luottamus on täydellinen."
"Sain paljon apua itsetunto ongelmiin ja saan edelleen! Olen saanut myös uudenlaisen suhteeni vanhoihin traumaattisiin kokemuksiin, enää ne eivät ole tiellä."
"Sain apua tunne-elämään liittyvissä haasteissa ja opin ymmärtämään itseäni paremmin sitä kautta. Voimauttava valokuvaus oli mielenkiintoinen kokemus ja valokuvat ovat edelleen minulle tärkeitä. Vahvasti mieleen jäi kuvauksissa ollut tunnelma."
Muutosvalmennus
"Kanssasi oli helppo olla ja keskustella. Sait heti yhteyden ja osasit osua asian ja ihmisen ytimeen."
"Jokaisen meistä tulisi joskus käydä sinun luona. Kuinka paljon pienillä kysymyksillä saatkaan aikaan ihmisessä."
"Jos joku olis kertonut millaisen muutoksen teen muutamassa kuukaudessa, en olisi ikinä uskonut. Nykyisin elämä näyttää valoisalta! Ja se kantaa.
"Koen sun tekemän työn erittäin tärkeäksi ja hyödylliseksi. Kunpa kaikki ihmiset osaisivat, kykenesivät ja rohkenesivat käyttää sun palveluita tutkimusmatkallaan omaan itseen."
"Enää en pienennä itseäni! Ihmissuhteissa näkyy valtava positiivinen muutos."
Previous
Next

Mitä pinnan alla tapahtuu?

Ajattele mielikuvaa kun nakkaat kiven järveen. Kuinka tuo kivi synnyttää monia vesirinkuloita ja sen vaikutus yltää kivenheittopaikasta paljon paljon kauemmas. Tämä kuvaa hyvin myös henkilökohtaisen matkan luonnetta ja sitä kuinka vaikuttavaa se voi olla. Mutta mitä pinnan alla on? Maalaan sinulle kuvan: On vuori, josta on näkyvillä vain pieni osa. Veden pinta on välillä tyyntä, välillä se liikkuu kevyesti ja joskus on myrsky. Oli miten oli, vedessä on kannatteleva pintajännite. Jos sukeltaisimme, näkisimme myös sen mitä vuorelta ei näe. 

Näin toimii myös meidän mielen ulottuvuudet. Se mitä näemme pinnan päällä on vain pienen pieni osa isoa kokonaisuutta. Pinnan päällä näet sen arjen jota elät, mitä teet joka päivä, miten reagoit erilaisiin tilanteisiin, miten olet kuormittunut tai hyvin palautunut jne. Jos haluat muutosta, joka välittyy jokapäiväiseen elämääsi tarvitset reitin muutokseen, joka löytyy pinnan alta. Pinnan alta löydät koko historiasi, myös sen mitä välttelet tai kiellät. Siellä on automaattiset ajatukset ja -ohjaukset, uskomukset, tunnetason kokemukset ja järjettömän kokoisia aarrearkkuja, jotka odottavat että löytäisit ne. Voi olla että sinulle riittää varpaiden kastelu tai sitten haluat sukeltaa syvälle. Veteen meneminen voi tuntua pelottavalta ja sen vuoksi minä olen täällä.

Olen syvien vesien kasvatti. Syvissä vesissä sukellellessa olen löytänyt myös eräänlaisen putken, joka auttaa löytämään yhteyden aitoon itseen. Aina kun olen toiminut matkakumppanina, matka putkelle ja putkesta pinnalle on näyttänyt erilaiselta. Henkilökohtainen matka on siis ennen kaikkea henkilökohtainen ja uniikki: jokainen matka on omanlaisensa. Minäkään en tiedä mitä matkalla tapahtuu, mutta mulla on monenlaisia pelastustarvikkeita sekä tieto syvien vesien mahdollisuuksista ja vaaroista: olenhan kotona. En kuitenkaan voi kastella varpaitasi tai sukeltaa puolestasi. En voi tarjoilla sinulle valmiita vastauksia, koska valmiit vastaukset eivät auta sinua. On tärkeää, että saat oivaltaa itse, edetä omaa vauhtiasi, omalla taajuudella ja vieläpä omannäköisesti.

Kenelle henkilökohtainen matka EI SOVI

 • Odotat että on taikasauva joka ratkaisee ongelmasi
 • Odotat valmiita vastauksia
 • Sinulla on vaikea masennus tai vakava mielenterveysongelma
 • Et olet valmis sitoutumaan työskentelyyn
 • Et halua mennä päin ja kohdata itseäsi

Tässä muutamia esimerkkejä milloin henkilökohtainen matka voisi sopia sinulle:

 • Haluat tutustua itseesi ja mietit ”kukahan oikeastaan olen”
 • Tunnet että sisälläsi on jokin “möykky”, etkä itsekään tiedä mistä oikein on kyse
 • Tunnistat että toimit itsellesi haitallisella tavalla, muttet osaa muutakaan
 • Sinua kiinnostaa työstää oman elämän asioita monitaajuisesti: tietoisesti ja alitajuisesti
 • Kannat syviä haavoja ja haluat päästä sopuun itsesi kanssa
 • Joku näistä kuulostaa tutulta: itsesi pienentäminen, miellyttäminen, mukautuminen, rankaisevuus, rajattomuus, ulkopuolisuus, huonommuus
 • Tunnet sisälläsi että sinusta olisi paljon enempäänkin ja haluat päästä paremmin kärryille omista vahvuuksistasi
 • Olet jatkuvasti kuormittunut ja ahdistunut sekä haluat muutosta
 • Olet saanut herkkyyttä isolla kauhalla ja herkkyyteen liittyvät asiat mietityttävät
 • Haluat työstää tunnelukkojasi
 • Olet jatkuvasti yli/alivirittynyt ja palautuminen on tuottaa haasteita
 • Sinulla on nepsy- tai traumatausta ja haluat tutkailla itseäsi
 • Haluat oppia katsomaan itseäsi lempeämmin ja parantaa itsetuntemustasi ja itsetuntoasi
 • Et halua siirtää eteenpäin ylisukupolvisia taakkoja, mutta opitut toimintatavat on tiukassa
 • Ylianalysoit ja yliajattelet
 • Haluat tehdä sovinnon menneisyyden kanssa
 • Sinua kiinnostaa tietoisuustaidot ja tietoinen elämä
 • Haluat muutosta

Henkilökohtainen matka

 • Sisältää 10 kpl henkilökohtaista eheytymismatkaa (á 1,5 tuntia), joissa kohdataan rohkeasti, vahvistetaan sisäistä sopuasi, ystävystytään mörköjesi kanssa, vapautetaan tunnelukkoja ja kuljetaan kohti aitoa sinua
 • Jokaiselle käynnille sisällytetään hypnoterapia-, taideterapeuttisia tai kehotietoisia sessioita (mikäli sen kaltainen työskentely sopii sinulle)
 • Kaikki tapahtuu syvässä läsnäolon, hyväksynnän ja luottamuksen tilassa sinun tahtiasi. 
 • Saat myös ekstramateriaalia ja tehtäviä väliajoille, jotka tukevat matkaasi
 • Tavataan joko livenä tai etänä, molemmat toimii hyvin. Livetapaamisia on tarjolla Kuusamossa, Oulussa ja Rovaniemellä.
 • Myös mahdollinen materiaali ja lämmin kuppi teetä kuuluu sessioihin
1550 € tai erämaksuina esim.
6 x 258 €
8 x 194 €
10 x 155 €

(sis. alv 24%)

Yksittäinen matka

 • Voit myös sitoutumisen sijaan varata yksittäisen matkan
 • Myös yksittäisellä tapaamisella tapahtuu matka, matka sinuun ja niiden asioiden äärelle, jotka ovat sinulle ajankohtaisia
 • Jokaiselle käynnille sisällytetään hypnoterapia-, taideterapeuttisia tai kehotietoisia sessioita (mikäli sen kaltainen työskentely sopii sinulle)
 • Tapaamiset etäyhteydellä, Kuusamossa, Oulussa tai Rovaniemellä
155 € (1,5 tuntia)
125 € (1 tunti)

(sis. alv 24%)

Alkutapaaminen

 • Aloita tästä! Alkutapaamisella pääsemme kuulostelemaan toisiamme, sinä kuulet minusta ja minä kuulen tilanteestasi.
 • Alkutapaaminen keskittyy keskustelun kautta tutustuminen ja aika menee yleensä kuin siivillä. Tässä vaiheessa emme vielä varsinaisesti aloita työskentelyä.
 • Mikäli en voi auttaa sinua, ohjaan sinut eteenpäin tai annan muita vinkkejä jatkoa varten.
 • Tapaamiset etäyhteydellä, Kuusamossa, Oulussa tai Rovaniemellä
125 € (1 tunti)

(sis. alv 24%)

OTA YHTEYTTÄ

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Mistä tiedän sopiiko henkilökohtainen matka elämäntilanteeseeni?
On ihan luonnollista että tämmöinen asia mietityttää. Juuri tästä syystä työskentely alkaa alkutapaamisella, jossa pääsemme tutustumaan toisiimme ja tunnustelemaan mahdollista yhteistyötä. Voit olla myös yhteydessä minuun jo ennen alkutapaamisen varaamista ja kertoa elämäntilanteestasi. Mietitään yhdessä onko henkilökohtainen matka sopiva sinulle. 

Minulla on hankala jakso elämässä, uusi tai vanha kriisi ja toimintakykyni on huono. Voinko tulla asiakkaaksesi?
Hei todellakin! Jos sinulla on hankala jakso, suunnittelemme työskentelymme sinun tilanteen mukaan. Tämä on juuri se paikka jota varten sinulla ei tarvitse näyttää yhtään sen reippaammalta tai pärjäävämmältä. Mikäli elämässäsi on kriisi, aloitamme tietysti vakauttamisesta ja tilanteen rauhoittamisesta. Se on hyvä kohta purkaa asioita, vahvistaa turvallisuutta ja sinun vahvuuksiasi.

Onko sinulla vaitiolovelvollisuus?
Kyllä, minulla on vaitiolovelvollisuus. Täällä pätee “Vegasin sääntö”, kaikki mitä tapahtuu täällä, jää tänne, ellei toisin sovita. 

Entä jos symbolitason työskentely ei tunnu minusta hyvältä?
Lähdemme kokeilemaan erilaisia tapoja työstää sinun tilannettasi. Etenemme askel kerrallaan, enkä väkisin vie sinua mihinkään. Sinä olet tässä se päähenkilö! Vaikka puhun symbolitason vaikuttavuudesta ja siitä että pelkkä perinteinen keskustelu jää mielestäni köyhemmäksi -> jos se tuntuu sinulle sopivammalta niin silloin se on hyvä. Mikään ei ole pakko.

Miten henkilökohtainen matka toimii etäyhteydellä? Millä tavoin etätapaamiset poikkeaa lähitapaamisista?
No itseasiassa hyvin vähän. Ymmärrän kyllä sen lähitapaamisen merkityksen tärkeyden, kuinka siinä pääsee fiilistelemään yhteyttä ja ilmapiiriä paremmin. Olen kuitenkin havainnut että etäyhteys toimii yhtä hyvin, joskus jopa paremmin. Minulle voi siis varata lähitapaamisia Kuusamoon, Ouluun ja Rovaniemelle. Monet asiakkaani käyttävät sekä lähi- ja etätapaamisia. Käytettäviin menetelmiin etäyhteys vaikuttaa hyvin vähän ja lähes kaikki on mahdollista toteuttaa etänä. Ainoastaan yhteinen voimauttavan valokuvan kuvausreissu on sellainen, joka meidän pitää miettiä toisella tavalla toteutettavaksi (mikäli päädymme käyttämään tätä osana sinun henkilökohtaista matkaasi).

Olen itse sote/hyvinvointialan ammattilainen. Hyödyttääkö henkilökohtainen matka myös työasioita?
Todellakin! Myös me auttajat tarvitsemme apua. Olet erittäin lämpimästi tervetullut asiakkaakseni. Joskus auttamisen kutsumusammatti voi nousta omista haavoista käsin ja ohjata alan valintaa. On tärkeää, että pidät itsestäsi huolta. Uskon, että työskentelymme kautta sinulle avautuu myös uutta työn saralle.

 

En ole millään tavalla taiteellinen, tarvitseeko meidän käyttää taideterapeuttisia menetelmiä?
Mitään ei ole pakko käyttää. Taideterapeuttiset sessiot eivät vaadi minkäänlaista taiteellista osaamista. Emme siis yritä tehdä taidetta tai “kaunista jälkeä” vaan tutkailla mitä sinussa tapahtuu. Myös pelkästä viivasta, ympyrästä, väristä voi löytyä paljon tärkeitä merkityksiä. 

Minulla on mielenterveyden ongelmia. Voinko silti tulla asiakkaaksesi?
En ole ollenkaan diagnoosikeskeinen. En tarvitse sinusta mitään esitietoa vaan yhdessä voimme keskustella tilanteestasi. Alkutapaaminen on myös hyvä reitti näiden asioiden miettimiseen. Henkilökohtainen matka on luonteeltaan lyhytterapeuttinen (tavallisin työskentelyaika on 5-12kk). Olen rajannut vakavat mt-ongelmat ja vaikean masennuksen sellaisiksi, joita ohjaan eteenpäin. Muistathan etteivät mielenterveysongelmat tee sinusta yhtään huonompaa.

Haluan pohtia seksuaalisuuttani, voinko tulla asiakkaakseni?
Seksuaalisuus on eräänlainen elämänvoima ja jollakin tavalla se tulee esille lähes kaikissa asiakassuhteissani. Myös voimauttavan valokuvan menetelmä on sellainen, jossa monet haluavat olla vähissä vaatteissa (tai ilman) ja tämä on myös minulle ok. Keskustellaan tilanteestasi ja mietitään onko henkilökohtainen matka sopiva sinulle. Tarvittaessa ohjaan sinut seksuaaliterapeutin vastaanotolle.

En pääse päiväaikaan, onko sinulla myös ilta-aikoja?
Minulla on myös ilta-aikoja tarjolla. Koska ilta-ajat ovat yleensä suosituimpia ja niitä on vähemmän, kannattaa meidän varata sinulle jo etukäteen aikoja että ehdit saada mieluisesi. Tällä hetkellä minulla on tiistaisin ja keskiviikkoisin ilta-aikoja.

No entä aikaiset aamu-ajat, löytyykö niitä?
Valitettavasti näitä ei löydy. Rakastan rauhallisia ja pitkiä aamuja, joten pyrin aloittamaan työt mahdollisemman myöhään. =) Aikaisin tapaamisaikamme voi olla klo 9.00. Satunnaisesti minulla saattaa olla klo 8.00 aikoja.

Millä tavoin käynnit maksetaan?
Laskutan käynnit aina kuukausittain, joten silloin kun tapaamme, sinulla ei tarvitse olla rahaa mukana. Voit sopia myös maksamisesta erissä tai eräpäivien siirtämisistä.

Sairastuin ja en pääse tapaamiseemme, miten toimin?
Ilmoita minulle mahdollisemman aikaisessa vaiheessa, mikäli haluat siirtää aikaasi. Peruuttamattomista ajoista tai ihan viime hetkellä peruutetuista ajoista menee 100% maksu. Mikäli varasit ajan sähköisestä varauskalenterista, ajan voi perua 24h aikaisemmin. Muistathan, voit olla minuun yhteydessä matalalla kynnyksellä.