Osa-6.png

ITSETUNTEMUSOHJAUS

Itsetuntemusohjaus soveltuu Sinulle, joka haluaa löytää todellisen potentiaalisi, ystävystyä omien mörköjesi kanssa ja elää tietoista, omien arvojen mukaista elämää. Itsetuntemusohjaus yhdistelee kaiken osaamiseni ja se voi sisältää myös hypnoosia ja voimauttavan valokuvan projekteja.

Osa-6.png

KOGNITIIVINEN LYHYTPSYKOTERAPIA

Kognitiivisen lyhytpsykoterapiassa työskentelyn keskiössä ovat haitalliset ajatukset, uskomukset ja tunteet. Tavoitteena on keskustelun ja kokemuksellisten harjoitteiden avulla lisätä ajattelun joustavuutta, lievittää ikäviä tunnekokemuksia sekä löytää uusia toiminta- ja käyttäytymistapoja.

Osa-6.png

HYPNOOSI

Hypnoosi auttaa pelkoihin, hankaliin tunteisiin ja ahdistuneisuuteen mutta se on myös hyvä tuki kun haluat tehdä elämänmuutoksen, parantaa itsetuntoasi, lopettaa tupakanpolton jne. Hypnoosi mahdollistaa asioiden käsittelyn alitajunnan tasolla, jolloin tietoisen mielen ajatushälinä ja järkeily eivät ole häiritsemässä.

Osa-6.png

VOIMAUTTAVA VALOKUVA

Voimauttava valokuva on voimakas menetelmä kaikkeen identiteettityöhön, itsearvostuksen löytämiseen ja tarpeettomien uskomusten ymmärtämiseen ja hyväksymiseen. Valokuvien kautta on mahdollista tavoittaa jotakin sellaista, mihin sanat eivät yksinkertaisesti riitä. Menetelmän välineenä ei ole itseasiassa valokuvat tai kamera, vaan katse ja katsomisen tapa.

Osa-6.png

NEUROPSYKIATRINEN VALMENNUS

Neuropsykiatrinen valmennus on yksilöllisesti räätälöity ohjauksellinen kuntoutusmenetelmä, joka on tarkoitettu henkilöille, joilla on haasteita toiminnanohjauksessa ja/tai arjen hallinnassa. Neuropsykiatrisissa haasteissa on myös paljon muuta kuin haastetta, niistä voi muodostua sinulle paljon vahvuutta. Tarkoitus on että valmennuksessa tutkitaan molempia puolia, haasteita ja supervoimia. 

Vieritä ylös