RENTOUTUSKOULU STRESSAANTUNEELLE MIELELLE & KEHOLLE

Stressaantunut ja kuormittunut ihminen! Tämä sivu on omistettu sinulle. <3

Elämä ja arki on täynnä monenlaisia stressitilanteita ja jaksamista kaiken suhteen tarvitaan paljon. Palautuminen ei ole itsestäänselvyys ja tänä päivänä kuulen työssäni erittäin usein rentoutumiseen liittyvistä haasteista. Tarvitset mielen joustavuutta ja onneksi tätä voi myös kehittää. Tätä varten minä olen täällä.

Autan sinua laskeutumaan tähän hetkeen, vahvistamaan tietoisuustaitojasi, kehittämään resilienssiä ja myös löytämään sellaisia keinoja, joita voit käyttää myös kotona ja työpaikalla. Teemme paljon käytännön harjoituksia ja myös arvotyöskentelyä. Autan sinua hoksaamaan ne kohdat joissa rentoutuminen ja palautuminen lähtee sivuraiteille. Parasta rentoutuskoulussa on, että työskentelyn myötä opit myös itse tekemään rentoutusharjoituksia ja tietoisuustaitoharjoituksia itsellesi. 

Rentoutuskoulua on mahdollista järjestää myös ryhmille. Tällä hetkellä kaikki rentoutusryhmät järjestetään ainoastaan tilausryhmille. Mielikuvamatkalla -etäryhmä on käynnistymässä talven 22-23 aikana. 

RENTOUTUSKOULUN AVULLA

 • aivosi, kehosi ja hermostosi voi paremmin rentoutumisen vaikutuksesta
 • huomaat kuinka paljon voit itse vaikuttaa omaan palautumiseen
 • opit coutsaamaan mieltäsi, sinä olet pomo!
 • ymmärrät ajattelun ja tunteiden suden kuopat ja mahdollisuudet
 • opit erilaisia rentoutustekniikoita ja erilaisia tapoja rentoutua
 • opit tekemään rentoutus/tietoisuustaitoharjoituksia myös itsenäisesti, ja mikäli tämä ei onnistu, saat äänitemateriaalia
 • ymmärrät suggestioiden ja sanojen vaikutuksen
 • saat eväitä itsetuntemuksesi ja tietoisuustaitojen kehittämiseksi
 • ymmärrät vireystilan ja hermoston merkityksen ja saat ideoita keinoista, joilla voit vakauttaa vireyttäsi

Tässä muutamia esimerkkejä miksi rentoutuskoulu voisi sopia sinulle:

 • Kannat jatkuvasti stressiä ja tuntuu ettet pääse siitä irti
 • Olet jatkuvasti kireä ja ihmissuhteesi kärsivät siitä
 • Olet jatkuvasti kuormittunut ja ahdistunut sekä haluat muutosta
 • Olet jatkuvasti yli/alivirittynyt ja palautuminen on tuottaa haasteita
 • Haluat oppia katsomaan itseäsi lempeämmin ja parantaa itsetuntemustasi ja itsetuntoasi
 • Ylianalysoit ja yliajattelet
 • Voit tunnistaa olevasi ns. suorittaja, tai vaativa itseäsi kohtaan
 • Haluat saada stressin hallintaan, oppia lisää rentoutumisesta sekä voida hyvin
 • Sinua kiinnostaa tietoisuustaidot ja tietoinen elämä
 • Haluat muutosta
"Sain sen tärkeän lisäsekunnin, joka auttaa minua tilanteessa kuin tilanteessa. Enää en ole tunteiden heiteltävänä. Pystyn olemaan parempi vanhempi, parempi puoliso ja ylipäätään parempi versio itsestäni. Ja painava ahdistuksen tunne on lähes kokonaan poissa."
Muutosvalmennus
"Työnsuunnittelu, ajan käyttö, arvojen yhteys ja palautuminen saivat aivan uuden merkityksen. Ja vieläpä erittäin konkreettisella tavalla."
Työhyvinvointipalvelut
"Miten tämän sanoisi tyhjentävästi: koko elämä muuttui. Enää en hakkaa päätä samaan kohtaan seinässä. Osaan pitää rajoistani kiinni ja jopa tykkään itsestä."
Muutosvalmennus
"Sain käyntieni aikana purkaa ja jakaa omaa kokemustani. Ammattilaisena osaat tukea ja johdatella ihminen näkemään omat vahvuudet ja usko itseen palautui. Isojen elämänmuutosten vaiheessa juuri ammattilaisen tuki auttoi eteenpäin."
Muutosvalmennus
"Ajattelin työnohjaukseen tullessani ettei minulla ole oikeastaan mitään asiaa. Silti pysähtyminen oli paikallaan ja itseasiassa tein tosi merkittävän oivalluksen työhöni liittyen. Kyllä siinä olo joka kerta kevenee."
Työhyvinvointipalvelut
"Hypnoosi on auttanut selviytymään valtavasta surusta. Löysin takaisin omaan voimaani, oloni parani merkittävästi jo ensimmäisen hypnoosin jälkeen ja jatkokerrat ovat edistäneet toipumista jättimäisin harppauksin. Pääsin takaisin elämään kiinni ja mikä hämmästyttävintä, alitajuinen prosessi uusiin ratkaisuihin toi nopeita konkreettisia muutoksia."
Muutosvalmennus
"Olen myös pystynyt myöntämään asioita joita en ole puhunut kellekään. Se on minulle henkilökohtaisesti ollut iso kasvun paikka."
Muutosvalmennus
"Työnohjaussessioita voisi kuvata vertauskuvalla: Minä tuon pottuja ja työnohjauksessa niistä valmistauu kermaperunoita tai pottumuusia."
Työhyvinvointipalvelut
"Ilman tukeasi en olisi läheskään niin rohkea kuin nyt olen, en uskoisi itseeni niin paljon kuin uskon."
Muutosvalmennus
"Ajatukset jäsentyivät ja näköala laajentui."
Työhyvinvointipalvelut
"Riikka on aivan ihanan ymmärtäväinen ja hänen seurassaan on helppo olla oma itsensä. Koin tulleeni kuulluksi ja nähdyksi. Kiitos siitä!"
Muutosvalmennus
"Olen saanut hyvän "alustan", jolle pallotella omia ajatuksia ja mistä ne kimpoavat aina takaisin hieman eri kulmasta. Aina on saanut jonkun uuden ajatuksen tai näkökulman, mitä lähteä miettimään itsekseen."
Työhyvinvontipalvelut
"Valtavan antoisaa ja herättävää, luottamus syntyi heti ja vuorovaikutus on luontevaa. On helppo puhua kanssasi ja helppo lähteä tutkimaan alitajuntaa kun luottamus on täydellinen."
Muutosvalmennus
"Sain paljon apua itsetunto ongelmiin ja saan edelleen! Olen saanut myös uudenlaisen suhteeni vanhoihin traumaattisiin kokemuksiin, enää ne eivät ole tiellä."
Muutosvalmennus
"Yhteistyö on helppoa, mutkatonta ja luontevaa."
Työhyvinvointipalvelut
"Sain apua tunne-elämään liittyvissä haasteissa ja opin ymmärtämään itseäni paremmin sitä kautta. Voimauttava valokuvaus oli mielenkiintoinen kokemus ja valokuvat ovat edelleen minulle tärkeitä. Vahvasti mieleen jäi kuvauksissa ollut tunnelma."
Muutosvalmennus
"Kanssasi oli helppo olla ja keskustella. Sait heti yhteyden ja osasit osua asian ja ihmisen ytimeen."
Muutosvalmennus
"Jokaisen meistä tulisi joskus käydä sinun luona. Kuinka paljon pienillä kysymyksillä saatkaan aikaan ihmisessä."
Muutosvalmennus
"Suosittelen erittäin lämpimästi etenkin muille yksinyrittäjille, joiden menesttystä häiritsee mikäpä muu kuin oma itse ja uskomukset itsestä."
Työhyvinvointipalvelut
"Jos joku olis kertonut millaisen muutoksen teen muutamassa kuukaudessa, en olisi ikinä uskonut. Nykyisin elämä näyttää valoisalta! Ja se kantaa.
Muutosvalmennus
"Koen sun tekemän työn erittäin tärkeäksi ja hyödylliseksi. Kunpa kaikki ihmiset osaisivat, kykenesivät ja rohkenesivat käyttää sun palveluita tutkimusmatkallaan omaan itseen."
muutosvalmennus
"Työyhteisömme on saanut valtavaa voimaa ja tukea vaikean ajan läpiviemiseen ja muutosjohtamiseen työnohjauksesta."
Työhyvinvointipalvelut
"Enää en pienennä itseäni! Ihmissuhteissa näkyy valtava positiivinen muutos."
Muutosvalmennus
Previous
Next

OTA YHTEYTTÄ