TIE KUKOISTUKSEEN KULKEE VARJOKERROKSEN LÄPI

Henkilökohtainen matka soveltuu erityisen hyvin näiden asioiden työstämiseen:

 • Kehityksellinen traumatausta
 • Haitalliset tunne- ja ajatuskuviot tai selviytymiskeinot
 • Tunnelukot laajasti
 • Hylätyksi tulemisen pelko ja ulkopuolisuuden haavat
 • Erityisherkkyys ja henkisyyteen liittyvät asiat
 • Itsetunnon haasteet ja “itserakkauden” löytäminen
 • Oma potentiaali ja kukoistaminen
 • Palautumisen haasteet
 • Itsensä johtaminen ja muutostilanteet
 • Nepsy-ihmisten identiteetti ja elämänhallinta

Oletko törmännyt omiin lukkoihisi tai varjokohtiisi, jotka estävät Sinua elämästä sitä elämää, jota haluaisit? Toivoisitko palautuvasi paremmin? Kipuiletko erityisherkkyyden tai ulkopuolisuuden suhteen ja haluaisit oppia rakastamaan itseäsi? Onko sinulla toistuvia ajatus- ja tunnekuvioita, joista haluaisit päästä eroon? Oletko valmis löytämään oman todellisen potentiaalisi? Haluatko syvempiä ihmissuhteita, lisää merkityksellisyyttä ja etenkin elää omien arvojen mukaista elämää?

Antautuminen, turva, toivo, päin meneminen ja kukoistaminen ovat muutosvalmennuksen avainsanoja. Muutosvalmennus yhdistelee kaiken osaamiseni sujuvasti samaan pakettiin ja prosessi etenee monitaajuisesti niin tietoisen mielen kuin alitajunnan tasolla. Valitsen käyttöön ne työskentelytavat ja menetelmät, jotka sopivat Sinulle ja auttavat etenemään kohti sitä muutosta minkä haluat tehdä. Jokainen muutosvalmennus on yksilöllinen, eikä tässä(kään) palvelussa ole minkäänlaisia liukuhihnoja.

OLETKO VALMIS MUUTOKSEEN?

Ajattele mielikuvaa kun nakkaat kiven järveen. Kuinka tuo kivi synnyttää monia vesirinkuloita ja sen vaikutus yltää kivenheittopaikasta paljon paljon kauemmas. Tämä kuvaa hyvin myös muutosvalmennuksen luonnetta ja sitä kuinka vaikuttavaa se voi olla.

Minun tehtävänä on luoda sinulle turvallinen ja salliva tila, jossa on lupa tutkailla myös niitä asioita, joita ei kehtaa ääneen sanoa. Turvallisessa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä tulet hyväksytyksi ja kuulluksi sekä saat tilaa kohdata itseäsi, joka on muutoksen avain. Itsetuntemuksesi vaikuttaa merkittävästi siihen miten katselet maailmaa, millainen vanhempi tai puoliso olet tai mitä “lukkokohtia” mahdollisesti toistat elämässäsi.

Oletko valmis muutokseen? Kerro Sinä mihin suuntaan haluat lähteä, minä annan Sinulle työkaluja etenemiseen ja matkan varrella kuljen rinnallasi sen aikaa kun se on tarpeellista.

 

Tässä muutamia esimerkkejä miksi muutosvalmennus voisi sopia sinulle:

 • Haluat tutustua itseesi ja mietit ”kukahan oikeastaan olen”
 • Tunnistat että toimit itsellesi haitallisella tavalla, muttet osaa muutakaan
 • Sinua kiinnostaa työstää oman elämän asioita monitaajuisesti: tietoisesti ja alitajuisesti
 • Kannat ulkopuolisuuden haavaa ja haluat päästä sopuun itsesi kanssa
 • Tunnet sisälläsi että sinusta olisi paljon enempäänkin ja haluat päästä paremmin kärryille omista vahvuuksistasi
 • Olet jatkuvasti kuormittunut ja ahdistunut sekä haluat muutosta
 • Olet saanut herkkyyttä isolla kauhalla ja herkkyyteen liittyvät asiat mietityttävät
 • Haluat työstää tunnelukkojasi
 • Olet jatkuvasti yli/alivirittynyt ja palautuminen on tuottaa haasteita
 • Haluat oppia katsomaan itseäsi lempeämmin ja parantaa itsetuntemustasi ja itsetuntoasi
 • Et halua siirtää eteenpäin ylisukupolvisia taakkoja, mutta opitut toimintatavat on tiukassa
 • Ylianalysoit ja yliajattelet
 • Haluat tehdä sovinnon menneisyyden kanssa
 • Sinua kiinnostaa tietoisuustaidot ja tietoinen elämä
 • Haluat muutosta
"Sain sen tärkeän lisäsekunnin, joka auttaa minua tilanteessa kuin tilanteessa. Enää en ole tunteiden heiteltävänä. Pystyn olemaan parempi vanhempi, parempi puoliso ja ylipäätään parempi versio itsestäni. Ja painava ahdistuksen tunne on lähes kokonaan poissa."
Muutosvalmennus
"Työnsuunnittelu, ajan käyttö, arvojen yhteys ja palautuminen saivat aivan uuden merkityksen. Ja vieläpä erittäin konkreettisella tavalla."
Työhyvinvointipalvelut
"Miten tämän sanoisi tyhjentävästi: koko elämä muuttui. Enää en hakkaa päätä samaan kohtaan seinässä. Osaan pitää rajoistani kiinni ja jopa tykkään itsestä."
Muutosvalmennus
"Sain käyntieni aikana purkaa ja jakaa omaa kokemustani. Ammattilaisena osaat tukea ja johdatella ihminen näkemään omat vahvuudet ja usko itseen palautui. Isojen elämänmuutosten vaiheessa juuri ammattilaisen tuki auttoi eteenpäin."
Muutosvalmennus
"Ajattelin työnohjaukseen tullessani ettei minulla ole oikeastaan mitään asiaa. Silti pysähtyminen oli paikallaan ja itseasiassa tein tosi merkittävän oivalluksen työhöni liittyen. Kyllä siinä olo joka kerta kevenee."
Työhyvinvointipalvelut
"Hypnoosi on auttanut selviytymään valtavasta surusta. Löysin takaisin omaan voimaani, oloni parani merkittävästi jo ensimmäisen hypnoosin jälkeen ja jatkokerrat ovat edistäneet toipumista jättimäisin harppauksin. Pääsin takaisin elämään kiinni ja mikä hämmästyttävintä, alitajuinen prosessi uusiin ratkaisuihin toi nopeita konkreettisia muutoksia."
Muutosvalmennus
"Olen myös pystynyt myöntämään asioita joita en ole puhunut kellekään. Se on minulle henkilökohtaisesti ollut iso kasvun paikka."
Muutosvalmennus
"Työnohjaussessioita voisi kuvata vertauskuvalla: Minä tuon pottuja ja työnohjauksessa niistä valmistauu kermaperunoita tai pottumuusia."
Työhyvinvointipalvelut
"Ilman tukeasi en olisi läheskään niin rohkea kuin nyt olen, en uskoisi itseeni niin paljon kuin uskon."
Muutosvalmennus
"Ajatukset jäsentyivät ja näköala laajentui."
Työhyvinvointipalvelut
"Riikka on aivan ihanan ymmärtäväinen ja hänen seurassaan on helppo olla oma itsensä. Koin tulleeni kuulluksi ja nähdyksi. Kiitos siitä!"
Muutosvalmennus
"Olen saanut hyvän "alustan", jolle pallotella omia ajatuksia ja mistä ne kimpoavat aina takaisin hieman eri kulmasta. Aina on saanut jonkun uuden ajatuksen tai näkökulman, mitä lähteä miettimään itsekseen."
Työhyvinvontipalvelut
"Valtavan antoisaa ja herättävää, luottamus syntyi heti ja vuorovaikutus on luontevaa. On helppo puhua kanssasi ja helppo lähteä tutkimaan alitajuntaa kun luottamus on täydellinen."
Muutosvalmennus
"Sain paljon apua itsetunto ongelmiin ja saan edelleen! Olen saanut myös uudenlaisen suhteeni vanhoihin traumaattisiin kokemuksiin, enää ne eivät ole tiellä."
Muutosvalmennus
"Yhteistyö on helppoa, mutkatonta ja luontevaa."
Työhyvinvointipalvelut
"Sain apua tunne-elämään liittyvissä haasteissa ja opin ymmärtämään itseäni paremmin sitä kautta. Voimauttava valokuvaus oli mielenkiintoinen kokemus ja valokuvat ovat edelleen minulle tärkeitä. Vahvasti mieleen jäi kuvauksissa ollut tunnelma."
Muutosvalmennus
"Kanssasi oli helppo olla ja keskustella. Sait heti yhteyden ja osasit osua asian ja ihmisen ytimeen."
Muutosvalmennus
"Jokaisen meistä tulisi joskus käydä sinun luona. Kuinka paljon pienillä kysymyksillä saatkaan aikaan ihmisessä."
Muutosvalmennus
"Suosittelen erittäin lämpimästi etenkin muille yksinyrittäjille, joiden menesttystä häiritsee mikäpä muu kuin oma itse ja uskomukset itsestä."
Työhyvinvointipalvelut
"Jos joku olis kertonut millaisen muutoksen teen muutamassa kuukaudessa, en olisi ikinä uskonut. Nykyisin elämä näyttää valoisalta! Ja se kantaa.
Muutosvalmennus
"Koen sun tekemän työn erittäin tärkeäksi ja hyödylliseksi. Kunpa kaikki ihmiset osaisivat, kykenesivät ja rohkenesivat käyttää sun palveluita tutkimusmatkallaan omaan itseen."
muutosvalmennus
"Työyhteisömme on saanut valtavaa voimaa ja tukea vaikean ajan läpiviemiseen ja muutosjohtamiseen työnohjauksesta."
Työhyvinvointipalvelut
"Enää en pienennä itseäni! Ihmissuhteissa näkyy valtava positiivinen muutos."
Muutosvalmennus
Previous
Next

OTA YHTEYTTÄ