Jee! Mielen hyvinvoinnin palvelujen yhteydessä Sinun on mahdollista päästä Neurosonic-hoitoon

Neurosonic palauttaa ja rentouttaa kehoa, jolloin myös mielellä on helpompi rauhoittua. Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä, joka edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston mekanismit aktivoituvat, jolloin stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuu.

Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia, menetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Varattavissa on neljän tyyppisiä ohjelmia: rentouttavat ohjelmat, palauttavat ohjelmat, aktivoivat ohjelmat sekä tehopäikkärit. Kaikki ohjelmat ovat kestoltaan 10-41 minuuttia ja eri ohjelmilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Hyvä hoitotiheys on 1-3 kertaa viikossa. Hoitosarjat ovat yleensä 5-15 kertaa, tai yksilöllisten oireiden mukaisesti.

Hoidon aikana lihasten värähtely saa muutoksia hormoni- ja välittäjäaine toiminnassa sekä verenkierrossa ja aineenvaihdunnassa. Kun tähän lisätään hoidon syvärentouttava psyykkinen vaikutus, saadaan autonomisen  hermoston tila laskemaan nopeasti jopa muutamalla hoitokerralla.

Neurosonicilla voidaan siis hoitaa monenlaisia oireita samanaikaisesti. Neurosonic-hoidot ovat tällä hetkellä osa mielen hyvinvoinnin palveluja ja hoidot ovat automaattisesti käytössäsi kun olet asiakkaani (ei koske etäasiakkaita).

Kenelle Neurosonic hoidot eivät sovi?

Värähtely toimii samalla alueella kuin kehon kudosten omat värähtelyt ja tämän vuoksi sivuoireiden mahdollisuus on vähäinen. Joillekin voi tulla sivuoireina huonovointisuutta tai päänsärkyä, mutta tämä yleensä poistuu 1-2 käyttökerran jälkeen. Välttääksesi huonovointisuutta tai päänsärkyä laitteen käytön jälkeen, suosittelemme juomaan ohjelman jälkeen reilusti vettä.

Laitteen käytöllä ei ole ikärajoituksia. Jos sinulla on epilepsia, migreeni tai jokin muu aivoihin vaikuttava ja tämän seurauksena vakavia oireita tuottava sairaus, älä käytä lainkaan aktivoivia ohjelmia. Edellä mainituissa tilanteissa suosittelemme, ettei värähtelyä suunnata pään alueelle lainkaan.

Jos sinulla on jokin seuraavista, älä käytä laitetta:

  • Akuutti tulehdustila
  • Akuutti veritulppa
  • Aktiivinen syöpä
  • Flunssa ja kuume
  • Raskaus
  • Välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa
  • Vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkaus)
  • Jos sinut on juuri avoleikattu tai sinulla on jokin muu verenvuodon vaara
  • Jos olet ottanut rokotuksen, älä käytä Neurosonicia 24-tuntiin rokotteen ottamisesta.

Jos laitteen käyttö arveluttaa, keskustele asiasta oman lääkärisi kanssa.

Vieritä ylös