SYDÄMESTÄ KÄSIN -PALVELUIDENI ABC: rentoutuskoulu

Sisäänpäin kääntyminen ei ole koskaan helppoa ja siksi tahdon kulkea rinnallasi

OTAN VASTAAN KUUSAMOSSA JA ETÄYHTEYDELLÄ, VOIT SIIS ASUA MISSÄPÄIN TAHANSA.

Palveluitani ovat itsetuntemusohjaus, kognitiivinen lyhytpsykoterapia, hypnoosi, työnohjausm voimauttava valokuva, neuropsykiatrinen valmennus ja sosiaalihuoltopalvelut. 

Mikä on rentoutuskoulu?

Yhteisellä matkallamme autan sua löytämään merkityksellisen elämän. Matkamme päämääränä on löytää itsetuntemuksen kautta paikkaan, jossa tunnet olosi kotoisaksi ja pääset hyödyntämään todellista potentiaaliasi.

Keho ja mieli balanssiin rentoutumalla

Rentoutuminen on syvä kehollinen tila, joka tuottaa muutoksia ihmisen psyykkiseen ja fyysiseen kykyyn ottaa vastaan stressiä. Nykypäivän yhteiskunta on täynnä velvotteita, tehväiä asioita, “to do”-listoja ja oravanpyörää, puhumattakaan työn ja kodin yhteensovittamiseen liittyviä haasteita. Juuri näistä syistä on tarpeen hypätä oravanpyörän viereen, pysäyttää vauhti ja ottaa aikaa rentoutumiseen.

Rentoutuminen avaa tien syvempään yhteyteen ja parempaan jaksamiseen itsesi kanssa.

Tunnistan itsekin multitaskaamiseen liittyvät haasteet, mutta toisaalta myös sen koukuttavuuden. Onneksi ymmärsin multitaskaamisen syövän kaiken keskittymiskykyni ja aloin systemaattisesti hoitamaan omaa palautumistani, olinpa sitten stressaantunut tai en. Vastaanotollani kuulen monenlaisia tapoja hoitaa omaa kuormittumistaan, monet ihmiset keikkuvat jaksamisen äärirajoilla. Pysähtyminen voi kuitenkin olla jopa pelottavaa ja monet pitääkin ittensä mieluummin kiireisenä, jopa lisäten vauhtia. Minä haluan auttaa Sinua rentoutumaan ja palautumaan.

Mun oma pääpalvelu liittyy itsetuntemukseen ja mielen tasapainoon, rentoutuminen ja palautuminen ovat keskeinen osa myös näitä teemoja. Itsetuntemukseen perehtyminen kuitenkin näkyy myös rentoutus- ja tietoisuustaitotyöskentelyssä. Haluan auttaa sinua kokemukellisten hetkien äärelle, jolloin ymmärrät rentoutumisen vaikutukset, löydät Sinulle sopivat palautumiskeinot ja ylipäätään ne oivallukset mitä saat, kun pysähdyt itsesi äärelle. Rentoutusvalmentaja-työskentelytyylini yhdistelee rentoutumiseen läsnäolo- ja tietoisuustaitoja, hengitysharjoituksia sekä itsetuntemustyötä. Hyödynnän rentoutuksissa suggestioita, joka tarkoittaa käytännössä voimavarakeskeisiä mielikuvia, jotka on asiakkaan kanssa yhdessä pureskeltu auki ennen rentoutus- ja tietoisuustaitotyöskentelyä.

Rentoutusvalmennusta on saatavilla ryhmätoimintana työyhteisöille sekä yksilövalmennuksena, jossa hyödynnetään lisäksi Neurosonic-hoitoja.

Rentoutuskoulu (yksilöasiakkaille)

 • 2 kuukautta kestävä syvämatka rentoutumisen, palautumisen ja hyvän unen maailmaan
 • Sisältää:
  • 4 kpl yksilötapaamisia (60 min), joissa hiotaan Sinulle sopivat tavat ja keinot jaksaa paremmin, irtautumaan turhasta murehtimisesta, 
  • 8 kpl Neurosonic- rentouttava/palauttava hoitoa. Viikottaisen Neurosonic hoidon aikana saat oman valintasi mukaan joko ohjatun rentoutusharjoituksen tai voit halutessasi kuunnella samalla rentouttavaa musiikkia. (Rentoutustapaamisen kesto: 15-50 min)
  • Mikäli olet etäyhteys-asiakas, voidaan Neurosonic-hoidot vaihtaa ohjattuihin rentoutusharjoituksiin
 • Hinta 195€/kk x 2 (laskutetaan kerran kk kahden kuukauden ajan)
 • Aloita rentoutuskoulu varaamalla maksuton tutustumiskäyntiaika (50 min), pääset samalla kokeilemaan Neurosonic-hoitoa!

Mitä hyötyä rentoutumisesta voi olla?

 • Rauhoittaa kehoa ja mieltä
 • Rauhoittaa hermostoa
 • Parantaa stressinhallintaa
 • Parantaa keskittymiskykyä
 • Parantaa unen laatua ja nukahtamista
 • Nostaa energiatasoa
 • Tukee itsetuntemusta
 • Parantaa ongelmanratkaisukykyä
 • Helpottaa tunteiden tunnistamista
 • Parantaa itsesäätelyä
 • Lisää luovuutta
 • Parantaa yleistä terveydentilaa
 • Nopeuttaa fyysistä palautumista
 • Vähentää sairaspoissaoloja

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tosi moni miettii tätä asiaa. Varsinkin kun palveluja on tarjolla moneen lähtöön, voi olla vaikea tietää mikä sopis just omaan tilanteeseen. Sulla voi olla ajatus että haluat itselle jotain tiettyä palvelua, mutta toisaalta voit aina varata maksuttoman 50 min tutustumisajan, jolloin me voidaan yhdessä miettiä ne vaihtoehdot, jotka sopii sun tilanteeseen. Mikäli sulla kiinnostaa mun palveluista useampi, suosittelen valitsemaan itsetuntemusohjauksen, se on sekoitus kaikesta osaamisestani joka räätälöidään aina jokaista asiakasta varten omanlaiseksi kokonaisuudekseen. Ei kannata siis jäädä miettimään yksin mikä sopii tai ei sovi. Mietitään yhdessä!

Mikäli maksat palvelun itse, kaikki palvelut alkavat aina maksuttomalla tutustumiskäynnillä, aloita varaamalla maksuton tutustumiskäynti joko Kuusamoon tai etäyhteydellä. 

Sosiaalihuollon asiakkaat tulevat asiakkaaksi sosiaalityöntekijän maksusitoumuksella.

Työnohjausasiakkuuksista sovitaan tapauskohtaisesti. Mikäli toivot minusta työnohjaajaa, voit ottaa minuun suoraan yhteyttä.

Nou nou ja ei ei. Tutustumiskäynti on meitä molempia varten, Sinua varten että voit fiilistellä miltä vastaanotolla tuntuu olla ja että näät ja kuulet mikä mun työskentelytapa on. Tutustumiskäynti on myös mua varten, että voin arvioida voisinko olla oikea ihminen auttamaan sinua. Tutustumiskäynnillä voit kertoa asioista joita mahdollisesti haluaisit työstää ja myös minä kerron sinulle itsestäni. Suosittelen, tutustumiskäynnin jälkeen nukkumaan yön ja päättämään vasta sitten haluaako yhteistyötä aloittaa. Toki saat päätöksen tehdä hetikin. Mielestäni tuputtaminen ei sovi alkuunkaan mielen hyvinvoinnin palveluihin.

Itsetuntemusohjaus on yhdistelmä kaikkea osaamistani. Työskentely on lyhytterapiahenkistä, joten käynnillä voi olla paljonkin (tai vähän) keskustelua. Lisäksi käynneillä voidaan hyödyntää voimauttavan valokuvan menetelmää, hypnoosia, tietoisuustaito- ja rentoutumisen opettelua jne. Käynnit voi olla niin luontoympäristössä kuin sisätiloissa tai etäyhteydellä. Jokainen käynti on erilainen, jokainen asiakkaan prosessi on erilainen. Tätä työtä ei voi tehdä liukuhihnaperiaatteella. Kuljemme kohti Sun tavoitetta. Sun tavoitteen lisäksi mulla on aina lisätavoitteena se, että sulle jäis jotain konkreettisia keinoja ”käteen”, jota voit myöhemmin hyödyntää haastavissa elämäntilanteissa.

No itseasiassa eipä juuri kovinkaan kummoiselta. Hypnoosiin liittyy turhan paljon mystiikkaa eikä muutenkaan tässä tapauksessa puhuta show-hypnoosista, jota joskus itsekin telkkarista nähny. Eli ei, et ala haukkumaan kuin koira tai kotkottamaan kuin kana. Hypnoosin avulla tietoinen mieli hiljentyy, jolloin ajatushäly ei ole häiritsemässä. Työskentely tapahtuu alitajunnan tasolla. Ja voi tsiisus mikä voima tuolla alitajunnassa onkaan!

Kaikki nämä ovat sopimuskysymyksiä ja on ihan ok jos haluat pitää taukokuukauden välissä. Jos jostain syystä joudut lopettamaan asiakkuuden kesken sopimuskauden, ota asia rohkeasti puheeksi. Sopimusasiakkuushinta on aina edullisempi ja mikäli jakso jää kesken, sinulta laskutetaan normaalihinnan ja edullisemman hinnan välinen erotus. Huomioithan kuitenkin että olen inhimillinen ihminen ja minun kanssa pystyy sopimaan asioista.

Asiakkuuksien kuukausihinta on aina vakio. Esimerkiksi kolmen kuukauden asiakkuuteen kuuluu 6 käyntiä, ja on ok, että käyt toisena kuukautena 3 kertaa ja toisena kuukautena 1 kerran. Lasku pysyy koko ajan samana, näin sinun ei tarvitse huolestua laskusta, jos jollekin kuukaudelle käyntikertoja tulee enemmän.

Yksittäiset käynnit maksetaan joko jokaisen käynnin jälkeen pankkikortilla tai vaihtoehtoisesti lähetän sinulle laskun sähköpostiisi. 

Pidemmät asiakkuudet laskutan aina kerran kuussa, kuun viimeisenä arkipäivänä ja niissä on aina kahden viikon maksuaika.

Voit varata etätapaamisajan sähköisen varausjärjestelmän kautta (valitse etäyhteys-vaihtoehto), varausvahvistuksessa saat linkin, jolla pääset etävastaanottohuoneeseeni varattuna aikana.

Mikäli olet kuukausi-asiakkuudessa, huolehdin että kalenterista löytyy riittävästi aikoja. Suosittelen varaamaan ajat mahdollisemman varhaisessa vaiheessa, etenkin ilta-ajoista on lähes aina pulaa. Mikäli sopivaa aikaa ei löydy, voit olla minuun suoraan yhteydessä. Minulla on usein takataskussa akuuttiaikoja. Kiireisinä aikoina kehotan asiakkaita varaamaan ajat mahdollisemman pitkälle. Kaikille yksittäisten aikojen varaajille ajat eivät välttämättä riitä, sillä varmistan omat resurssit sopivaksi ensisijaisesti pitempikestoisia asiakkuuksia ajatellen.

Kotikäynnit ovat mahdollisia, sovi niistä erikseen kanssani.

Kyllä! Pääset hyödyntämään Neurosonicin hoitoja vaikka jokaisella käynnillä. Itseasiassa suosittelenkin että jokainen tapaaminen päätettäisiin lyhyeen rentouttavaan tai palauttavaan Neurosonic-hoitoon. Tällä tavoin ajatussumukin selkeentyy ja saat rauhassa prosessoida käynnillä käsiteltyjä asioita.

Minuun saa olla aina yhteydessä. =) Suosittelen olemaan yhteydessä ensisijaisesti tekstiviestitse, sähköpostitse, whatsapilla. Pystyn vastaamaan puheluihin huonosti. Otan kyllä sinuun yhteyttä kun olen huomannut yhteydenottosi.

Asiakkaiden muutostarinoita

Muutostarinoita, joita oon auttanut luomaan

Vieritä ylös