Itsetuntemuksen puolesta puhuja,
elämän ihmettelijä ja mörköjen ystävä

Sosiaali- ja hyvinvointialan yrittäjä, jonka sydän sykkii
erityisesti ihmisyydelle ja itsetuntemustyölle

Autan sua voimaan hyvin, tuntemaan oman todellisen potentiaalisi ja elämään omannäköistäsi elämää

Oon 39-vuotias nainen Kuusamosta. Kotini sijaitsee luonnon suloisessa syleilyssä, jossa asun perheeni kanssa. Olen saanut elämääni kolme suurta opettajaa, lapseni, jotka pistävät ihmettelemään elämää aina uusista näkökulmista. Oma elämä ja kaikki siihen liittyvä oppiminen on vieny mut sille tielle, jossa unelmat tehdään tosiksi. Ammatilliset unelmani liittyvät mahdollisuuteen ottaa oma potentiaali kokonaisuudessaan käyttöön, antaa se osaksi vuorovaikutustilanteita, jossa jokainen kohtaaminen ja hetki on merkittävä ja tärkeä.

Sydämeni syttyy erityisesti ihmisyydelle ja itsetuntemustyölle, joka antaa mahdollisuuksia katsoa ja määritellä uudelleen tai ylipäätään katsoa ja kokea, kuka sitä oiken on. En tee työtä, jota en itse allekirjoita, eli tässä tapauksessa suutarin lapsella on ne kengät. Oon ihmisenä luova ja haluan lähteä jokaiseen tilanteeseen ihminen edellä. Ei oo olemassa mitään valmiita kaavoja, jotka sopii kaikille vaan jokainen meistä on uniikki ja tarvitsee myös oman huomion siihen mikä passaa just itselle. Eihän ihminen ja elämäntilanteet yksinkertaisesti ole sellaisia, joihin toimii vain yksi totuus.

Koulutus

 
  • Sosionomi (YAMK)
  • Työnohjaaja STOry
  • Kognitiivinen lyhytpsykoterapeutti
  • Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja
  • Voimauttavan valokuvan menetelmäohjaaja
  • Mentaalivalmentaja SHL
  • Hypnoosivalmentaja SHL
  • Rentoutusvalmentaja SHL
  • Luontohoivaohjaaja
  • Merkonomi

Ammattiosaaminen

Vaikka palveluni ovat laaja kattaus hypnoosista työnohjaukseen, ajattelen että kaikki minun tekeminen on itsetuntemustyötä. Pidänkin itsetuntemusta isona otsikkona kaikelle mitä teen. 

Itsetuntemuksen kehittäminen ei oo läheskään aina kivaa ja käsittelyyn voi nousta hankalia asioita ja tunteita. En missään nimessä halua että liikumme ainoastaan ”pään alueella”, sen vuoksi vannon kokemuksellisen työskentelyn nimiin. On ihan asia järkeillä itselle että on tärkeä kuin kokea se. 

Jokaisella käynnillä Sinulla on mahdollista päästä Neurosonicin palauttavaan ja rentouttavaan matalataajuusvärähtelyhoitoon tai vaihtoehtoisesti ohjattuihin mielikuva/rentoutushetkiin. Näin vaimennamme mielen meteliä ja samalla opit arvokkaita palautumisen taitoja.

Palvelut

Mietitkö koskaan, mitä kaikkea voisitkaan elämässäsi tehdä, jos et itse seisoisi itsesi esteenä?

Siksi mä olen täällä. Autan sua sopuun ittesi kans, koskipa sun asia henkilökohtaista elämää tai työtä.

Autan Sua kohti sun todellista potentiaaliasi. Todellisella potentiaalilla tarkoitan itsetuntemustyön ydintä. Se että päästään todellisen potentiaalin äärelle, meidän on tutkailtava kuka sä oikeastaan olet. Millaisia uskomuksia elämässäsi kannat, mitkä ovat sun sokeat pisteet ja opitut toimintatavat?

Juurisyitä lempeästi tutkimalla kipukohdista voi muodostua suurimpia vahvuuksia ja mikä parasta, tulet tietoiseksi itsestäsi.

Kun tulet tietoiseksi, pystyt opettelemaan rinnalle myös uusia tapoja toimia ja olla vuorovaikutuksessa itseen sekä toisiin. Vaikutukset ovat koko elämää värisyttäviä ja mä lupaan että autan sua kohti tuota väristystä!

Mitä mä voin tarjota sulle?

 
  • Turvallisen ympäristön ja lämpöisen peilin.

  •  Herkät, kuuntelevat korvat ja tarkkanäköiset silmät.

  • Läsnäoloa ja aitoa kohtaamista.

  • Kokemuksellista oivaltamista.

  • Olkapään ja rinnallakulkijan.

  • Ihmisen.

Mulla on sisäsyntyinen tapa olla vuorovaikutuksessa, virittäytyä ja kohdata ihmisiä aidosti. Käytännössä tää tarkoittaa sitä, että vaikka opiskelisin mitä, minusta ei tule asiantuntijaa. Tai siis, olen kyllä asiantuntija, mutta siitä ei muodostu minulle ammatillista roolia.

En halua piiloutua asiantuntijaroolin taakse vaan oikeasti kohdata sinut. Ennen kaikkea olen siis ihminen, joka on sun kanssa siinä yhdessä kokemassa asioita. Minä ymmärrän asiantuntijuuden kirjahyllynä, joka on mun vieressä, sieltä on hyvä ottaa erilaisia välineitä ja menetelmiä.

Yritykseni nimi, Rakkaudella Riikka kertoo juurikin tuosta lämpöisestä ja aidosta kohtaamisesta, mutta samalla se on kannanotto sosiaali- ja terveysalalle. Mun mielestä ”ihmistyötä” ei pitäis tehdä mitenkään muuten kuin rakkaudella.
Palveluni

Mielen hyvinvointi

Tutustu itsetuntemusohjauksen, kognitiivisen lyhytpsykoterapian, hypnoosin, voimauttavan valokuvan, rentoutuskoulun ja neuropsykiatrisen valmennuksen palveluihini.

Voi hyvin töissä

Tutustu työnohjaukseen, ura coachingiin ja rentoutumiseen liittyviin palveluihini.

Sosiaalihuoltopalvelut

Aito kohtaaminen ja rakkaudellinen työote kuuluvat työskentelyotteeseeni. Työssäni satsaan erityisesti kokemukselliseen oppimiseen, turvallisuuden tunteen työstämiseen, sekä nähdyksi ja kuulluksi tulemiseen. Sosiaalihuoltopalvelut pohjautuvat asiakaslähtöiseen työskentelyyn.

Verkkokauppa

Inspiraatiota arkeesi

Valitse omannäköisesi tuotteet

Millaiset sanat toisivat voimaa arkeesi? Mä olen luonut Erityisen-verkkokauppani tuotteet ihmisyyttämme syleillen.

Ilmainen toimitus

Erityisesssä-verkkokaupassani kaikkiin tuotteisiin sisältyy postituskulut, joten voit käydä ostoksilla mahdollisimman mukavasti.

Vastuullisuus

Erityinen- verkkokauppani haluaa että maapallo voi hyvin ja siksi tuotteet on valittu suurella sydämellä ympäristöasiat mielessä pitäen.

Inspiroivia hetkiä arkeesi!

#ErityinenKauppa

Kerro mikä tarina Sinua kosketti, kerro omat twistisi aiheesta ja postaa kuva tunnuksella #erityinenkauppa

Kategoriat

Blogi

Työkaluja arkeesi

Aika paljastaa salaisuuksia!

Suomi voitti juuri MM-hopeaa, talo on hyvin hiljainen ja kello sen verran että omaki pää pitäis olla jo tyynyssä. Uni ei kuitenkaan nyt tunnu olevan lähelläkään, ehkä siksi että nukahdin päivällä päikkärit. ONNEKSI voin siirtää huomista herätystä myöhemmäksi ja nukkua aamulla pidempään. Mun kesässä on luvassa itelleni yksi erityinen jännitysmomentti, joka on mun #erityinenkauppa eli verkkokauppa.

Lue lisää »

Just sopiva

Aloin tekemään instagram-postausta, mutta siitä tulikin blogiteksti. No ei haittaa, eihän tuota oo tullu hetkeen tänne blogiin kirjoiteltuakaan. Väistämättä elämässä tulee vastaan kokemuksia ja ihmisiä, joille oot liikaa tai liian vähän. Kun olin nuori tyttönen, sellainen teini-ikäinen, yritin muovautua toisille sopivaksi. Lähdin muovaamaan ja muokkaamaan itseäni, olemaan jotain muuta mitä oon. Tuossa vaiheessa kaikki tuollaiset

Lue lisää »

Jätin kertomatta oleellisen osan itsestäni, työotteestani ja elämänkatsomuksestani.

Tämän vuoden kuviot laittoi mut kirjoittamaan itsestä päivitetyn esittelyn, eri kaavalla kuin koskaan aikaisemmin. Kun aloitin mun yritystoiminnan täällä Kuusamossa, tein yhden sellaisen strategisen valinnan, jonka takaa haluan nyt astua pois. Oon tätä asiaa makustellut ja tuntuu että tää pitää kirjoittaa juuri nyt. Eli moi! Oon edelleen se sama Riikka, mikään ei ole muuttunut, paitsi

Lue lisää »

En halua käyttäytyä ”oikein”!

Ah! Mikä ihana aihe! Yks mun rakkaimpia, johon kulminoituu niin-niin-niin moni asia ja samalla mun koko elämänhistoria. Tämä kirjoitusaihe on ollu mulla mielessä jo jonkin aikaa, ei oo ollu vaan oikein aikaa istahtaa ja antaa tähän liittyvien ajatusten purkautua sormien ja näppäimistön kautta tietokoneen ruudulle. Kyse on tietenkin AITOUDESTA ja koska puhutaan mun lemppariaiheesta, oon

Lue lisää »
Vieritä ylös