fbpx

Voimauttavia valokuvia ja luonnossa olemisen ihanuutta

Slow travelling on nimensä mukaisesti hidasta matkustelua. Slow travelling sopii erityisesti sinulle, joka haluaa tavoittaa luonnossa olemisen ihanuutta, rauhaa, pysähtymistä itsen ja oman hyvinvoinnin äärellä. Voit tilata eri mittaisia työpajatyyppisiä kokonaisuuksia, jossa käytetään valokuvaa ja luontoa terapeuttisesti mielen hyvinvoinnin välineenä. Slow travelling työpajat eivät tarkoita sisätiloissa pönöttämistä vaan ovat hyvin toiminnallista, kokemuksellista ja luovaa tekemistä.

Slow travelling työpajoissa käytetään välineenä Liki skills® menetelmää ja voimauttavan valokuvan menetelmää. Slow travelling -työpajat suunnitellaan voimavakeskeisiksi kokonaisuuksiksi, joiden avulla pääset katsomaan itseäsi uusin silmin, voimautumaan ja löytämään syvemmän yhteyden itseesi. Mukaan saat uusia omakuvia, joita työpajojen aikana kuvaamme. Lue lisää voimauttavasta valokuvasta täältä.

Slow travelling Mix

Jos haluat kokonaisvaltaisemman työpajan, valitse Slow travelling Mix, jossa keskitytään mielen hyvinvoinnin lisäksi myös fyysiseen hyvinvointiisi. Työpajat toteutetaan monialaisena yhteistyönä yhteistyöyrityksen kanssa, jossa yhdistellään mielen ja kehon hyvinvointiin liittyviä harjoitteita. Tässä esimerkkejä, joita Slow travelling Mix työpaja voi sisältää:

  • fyysisiä harjoitteita
  • valokuvan terapeuttista käyttöä
  • tunne- ja tietoisuustaitoharjoituksia
  • läsnäoloharjoituksia
  • luontoa toimintaympäristönä

Slow travelling Mix yhteistyökumppanina toimii energinen hyvinvoinnin lähettiläs Tiia Manninen (kuvassa)

Kenelle Slow travelling työpajat sopivat?

Kenelle tahansa, riittää että oma hyvinvointisi on sinulle tärkeää. Slow travelling ja Slow travelling Mix sopivat erityisesti ryhmämuotoiseen työskentelyyn. Työpajojen kestot vaihtelevat asiakkaan toiveiden mukaisesti muutamasta tunnista useampaan päivään.

Haluatko tehdä yhteistyötä?

Ota yhteyttä niin suunnitellaan teitä palveleva kokonaisuus. Asiakkaamme voivat olla sekä kotimaan- että ulkomaanmatkailijoita. Palvelukielinä ovat suomi ja englanti. Toimimme erityisesti Rukan ja Syötteen alueella (Kuusamo, Taivalkoski, Pudasjärvi), joissakin tapauksissa voimme harkita yhteistyötä myös Etelä-Lapin ja Kainuun alueelle.