Hei, ihana että harkitset yhteistyötä kanssani!

Minun missioni on auttaa ihmisiä löytämään avaimia oman elämänlaadun parantamiseksi. Tarjoan voimavarakeskeisiä palveluja sinun avuksesi, että voisit hyvin etenkin itsesi kanssa. Ihmisillä on paljon erilaisia uskomuksia ja esteitä, jotka hankaloittavat itsearvostuksen toteutumista, erilaisuuden hyväksymistä, merkityksellisyyden kokemista ja aidon kohtaamisen toteutumista. Autan sinua pysähtymään ja katsomaan uudelleen, löytämään konkreettisia välineitä itseäsi, työtäsi, ihmissuhteitasi ja elämääsi varten.

Toimipaikkani sijaitsee Kuusamossa, jossa pyöritän omaa hyvinvoinnin keskusta. Työskentelen myös verkon välityksellä ja etäyhteydellä tapahtuvat asiakkuudet ovat arkipäivääni.

Tältä sivulta löydät tarpeellisia linkkejä, joihin ehkä haluat tutustua. Voit tutustua palveluihini sekä lukea lisää minusta tai kehittämästäni LIKI skills® menetelmästä. Voit myös lukea asiakkaiden kokemuksia pitkällä kaavalla. Hintojakaan ei tarvitse arvailla ja voit siirtyä hinnastoon tästä.

Jos sinulla on mitään kysyttävää, olethan yhteydessä. Minuun saat yhteyden puhelimitse 045 128 0339 tai sähköpostitse riikka@rakkaudellariikka.fi, voit myös lähestyä minua Somen viestikanavia pitkin tai täyttää alapuolella olevan yhteydenottolomakkeen. Vastaan sinulle pian!

Nähdään!

Haluatko että otan sinuun yhteyttä? Täytä yhteydenottokaavake niin olen sinuun yhteydessä piakkoin.