TIE LEVOLLISEMPAAN UNEEN

Ihminen nukkuu huomattavan suuren osan ajan elämästään. Unettomuus tai nukkumiseen liittyvät haasteet ovat erittäin kuormittavia ja haluan auttaa sinua löytämään avaimet kohti parempaa nukkumista.  Unettomuuden syitä voidaan korjata erilaisilla kognitiivisten ja tietoisen läsnäolon menetelmillä. Menetelmien avulla tutkitaan, arvioidaan ja muutetaan uneen, unettomuuteen, vireystilaan, ahdistukseen ja masennukseen liittyviä ajatuksia, uskomuksia ja toimintamalleja. Lisäksi teemme arvotyöskentelyä, pysähdymme myös elämäntapojen ja unettomuutta ylläpitävien asioiden äärelle.

Univalmennus on mahdollista toteuttaa yksilö- tai ryhmäohjauksena. Tällä hetkellä järjestän univalmennusryhmiä ainoastaan tilausryhminä. 

PAREMPAA UNTA PLIIS!

Ajattele mielikuvaa kun nakkaat kiven järveen. Kuinka tuo kivi synnyttää monia vesirinkuloita ja sen vaikutus yltää kivenheittopaikasta paljon paljon kauemmas. Tämä kuvaa hyvin myös univalmennuksen luonnetta ja sitä kuinka vaikuttavaa se voi olla.

Minun tehtävänä on luoda sinulle turvallinen ja salliva tila, jossa voimme tutkailla uneen vaikuttavia asioita, myös sitä mitä päivällä tapahtuu. Kognitiivisessa lyhytterapiassa on paljon työkaluja paremman unen löytämiseksi. Lisäksi teemme runsaasti mielikuva- ja rentoutusharjoituksia ja opetan sinut tekemään harjoitteita myös itsenäisesti. 

 

NÄIN UNIVALMENNUS KÄYNNISTYY JA ETENEE

Tässä muutamia esimerkkejä miksi unikoulu voisi sopia sinulle:

  • Nukut huonosti
  • Haluat kokeilla lääkkeettömiä keinoja kohti parempaa unta
  • Rentoutuminen on haastavaa
  • Haluat lisää tietoa ja keinoja joilla autat palautumista ja untasi
  • Olet jatkuvasti kuormittunut ja ahdistunut sekä haluat muutosta
  • Olet jatkuvasti yli/alivirittynyt ja palautuminen on tuottaa haasteita
  • Ylianalysoit ja yliajattelet
  • Sinua kiinnostaa tietoisuustaidot ja tietoinen elämä
  • Haluat muutosta
"Sain sen tärkeän lisäsekunnin, joka auttaa minua tilanteessa kuin tilanteessa. Enää en ole tunteiden heiteltävänä. Pystyn olemaan parempi vanhempi, parempi puoliso ja ylipäätään parempi versio itsestäni. Ja painava ahdistuksen tunne on lähes kokonaan poissa."
"Miten tämän sanoisi tyhjentävästi: koko elämä muuttui. Enää en hakkaa päätä samaan kohtaan seinässä. Osaan pitää rajoistani kiinni ja jopa tykkään itsestä."
"Sain käyntieni aikana purkaa ja jakaa omaa kokemustani. Ammattilaisena osaat tukea ja johdatella ihminen näkemään omat vahvuudet ja usko itseen palautui. Isojen elämänmuutosten vaiheessa juuri ammattilaisen tuki auttoi eteenpäin."
"Hypnoosi on auttanut selviytymään valtavasta surusta. Löysin takaisin omaan voimaani, oloni parani merkittävästi jo ensimmäisen hypnoosin jälkeen ja jatkokerrat ovat edistäneet toipumista jättimäisin harppauksin. Pääsin takaisin elämään kiinni ja mikä hämmästyttävintä, alitajuinen prosessi uusiin ratkaisuihin toi nopeita konkreettisia muutoksia."
"Olen myös pystynyt myöntämään asioita joita en ole puhunut kellekään. Se on minulle henkilökohtaisesti ollut iso kasvun paikka."
"Ilman tukeasi en olisi läheskään niin rohkea kuin nyt olen, en uskoisi itseeni niin paljon kuin uskon."
"Riikka on aivan ihanan ymmärtäväinen ja hänen seurassaan on helppo olla oma itsensä. Koin tulleeni kuulluksi ja nähdyksi. Kiitos siitä!"
"Valtavan antoisaa ja herättävää, luottamus syntyi heti ja vuorovaikutus on luontevaa. On helppo puhua kanssasi ja helppo lähteä tutkimaan alitajuntaa kun luottamus on täydellinen."
"Sain paljon apua itsetunto ongelmiin ja saan edelleen! Olen saanut myös uudenlaisen suhteeni vanhoihin traumaattisiin kokemuksiin, enää ne eivät ole tiellä."
"Sain apua tunne-elämään liittyvissä haasteissa ja opin ymmärtämään itseäni paremmin sitä kautta. Voimauttava valokuvaus oli mielenkiintoinen kokemus ja valokuvat ovat edelleen minulle tärkeitä. Vahvasti mieleen jäi kuvauksissa ollut tunnelma."
"Kanssasi oli helppo olla ja keskustella. Sait heti yhteyden ja osasit osua asian ja ihmisen ytimeen."
"Jokaisen meistä tulisi joskus käydä sinun luona. Kuinka paljon pienillä kysymyksillä saatkaan aikaan ihmisessä."
"Jos joku olis kertonut millaisen muutoksen teen muutamassa kuukaudessa, en olisi ikinä uskonut. Nykyisin elämä näyttää valoisalta! Ja se kantaa.
"Koen sun tekemän työn erittäin tärkeäksi ja hyödylliseksi. Kunpa kaikki ihmiset osaisivat, kykenesivät ja rohkenesivat käyttää sun palveluita tutkimusmatkallaan omaan itseen."
"Enää en pienennä itseäni! Ihmissuhteissa näkyy valtava positiivinen muutos."
Previous
Next

OTA YHTEYTTÄ