MUUTOSVALMENNUS

Autan sinua tutustumaan omiin varjokohtiisi ja pääsemään sopuun niiden kanssa. Yhdessä etsimme ja löydämme sinulle sopivia keinoja, jotka auttavat purkamaan ne esteet, jotka haastavat elämääsi. Työskentelen mielellään kanssasi sekä tietoisella että alitajuisella tasolla. Samalla ylläpidämme ja vahvistamme vahvuuksiasi sekä itsetuntemustasi. Sinun ei tarvitse hakata päätä loputtomiin samaan kohtaan seinässä. Autan sinua pääsemään sopuun itsesi kanssa.

Muutosvalmennus yhdistelee parhaat palat kognitiivista lyhytterapiaa, taideterapeuttista ohjausta, mielikuva- ja hypnoosityöskentelyä, kehollisuutta, tietoisuustaitoja ja perinteistä keskustelua. Kaikki palveluni ovat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtääviä, trauma- ja nepsysensitiivisiä kokonaisuuksia, jotka räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan persoona, tavoite ja elämäntilanne huomioiden.

4V7A5728

Työnohjaajana olen peili ja henkilökohtainen/koko ryhmän tukija. Jaan kuormaa, annan ulkopuoliset korvat ja silmät, palautan tarvittaessa perustehtävän äärelle sekä herättelen katsomaan näkökulmia laajasti. En pelkää nostaa esille pinnan alla olevia tärkeitä asioita. Koen että työnohjaus on herkkää kohtaamista, joka auttaa voimaan hyvin töissä. Kysy myös työkykypainotteista lyhytterapiaa!

Kaikki palveluni ovat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtääviä, trauma- ja nepsysensitiivisiä kokonaisuuksia, jotka räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan persoona, tavoite, elämäntilanne sekä tilaajan tavoite huomioiden.

Kognitiivista lyhytterapiaa, tunnelukko(lyhyt)terapiaa ja hypno(lyhyt)terapiaa Kuusamossa tai etänä. Yhdistelen kognitiivisuuden rinnalle myös ratkaisukeskeisyyttä mikäli se sopii asiakkaan tilanteeseen. Minulla on myös neuropsykiatrisen valmentajan koulutus, ja olen havainnut nepsy-ihmisten hyötyvän kognitiivisesta lyhytterapiasta erittäin paljon. Olet tervetullut myös työkykypainotteiseen lyhytterapiaan, joka voi olla työnantajasi/muun maksajan kustantamaa. 

Kaikki palveluni ovat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtääviä, trauma- ja nepsysensitiivisiä kokonaisuuksia, jotka räätälöidään tarvelähtöisesti asiakkaat keskiössä pitäen.

4V7A3547

OTA YHTEYTTÄ