Sisäänpäin kääntyminen ei ole koskaan helppoa ja siksi tahdon kulkea rinnallasi

OTAN VASTAAN KUUSAMOSSA JA ETÄYHTEYDELLÄ, VOIT SIIS ASUA MISSÄPÄIN TAHANSA.

Palveluitani ovat itsetuntemusohjaus, kognitiivinen lyhytterapia, hypnoosi, työnohjausm voimauttava valokuva, neuropsykiatrinen valmennus ja sosiaalihuoltopalvelut. 

Sydämestä käsin -palveluideni ABC
Sisäänpäin kääntyminen ei ole koskaan helppoa ja siksi tahdon kulkea rinnallasi.

Yhteisellä matkallamme autan Sinua löytämään merkityksellisen ja arvojesi mukaisen elämän äärelle. Kuljemme Sinun tahtiasi ja Sinun määrittelemää tavoitetta kohti. Hopeatarjottimella en kuitenkaan näitä asioita tarjoile vaan tulet löytämään Sinulle merkitykselliset avaimet itse. 

Riittävän hyvä itsetuntemus on avain tasapainoiseen elämään, olipa kyse työhön tai henkilökohtaiseen elämään liittyvistä palveluista. Tunnetko jo oman todellisen potentiaalisi? Varaa maksuton tutustumiskäynti sähköisestä ajanvarauskalenterista.

Itsetuntemusohjaus on prosessi, joka on yksilöllistä ja terapeuttista itsetuntemuksen kehittämiseen tähtävää työskentelyä. Käytännössä tämä tarkoittaa terapeuttisen keskustelun lisäksi kokemuksellisia harjoitteita, jotka räätälöidään erikseen jokaisen asiakkaan elämäntilanteeseen, tavoitteeseen ja persoonaan sopiviksi. Mitään liukuhihnaa ei siis ole olemassa vaan jokaisen itsetuntemusohjauksen prosessi on omanlaisensa. 

Itsetuntemusohjauksessa voidaan hyödyntää esimerkiksi kognitiivisia harjoitteita, mielikuva- ja tietoisuustaitoharjoitteita, hypnoosia, voimauttavan valokuvan menetelmää sekä rentoutumisvalmennuksen mahdollisuuksia. tyhdistelmä. Kokemuksellisuus auttaa sinua löytämään syvempiä oivalluksia, esim. on eri asia selittää itselle järjellä “minä olen tärkeä” kuin kokea se. 

Itsetuntemus on tie sisäisen rauhan luo, jossa asioilla, tunteilla ja ajatuksilla on lupa olla. Intuitio on tärkein työvälineeni ja syvä- ja tarkkanäköisenä kuljen sun vierellä, annan näkökulmia, kuljen sun tahtia, oon olemassa. Teen työtäni suurella sydämellä ja rakkaus on olennainen osa mun työskentelyotetta. Otan vastaan asiakkaita Kuusamossa ja etäyhteydellä. Mikäli asioit Kuusamossa, pääset halutessasi jokaisen käynnin aikana rentouttavaan ja palauttavaan Neurosonic-hoitoon. Lopun rentoutuminen tehostaa itsetuntemusohjausta ja auttaa vapautumaan “ajatussumusta”. 

Lue lisää itsetuntemusohjauksesta

Hinnasto:

 • uuden asiakkaan tutustumiskäynti 50 min 0€
 • kertakäynti 60 min 95€ 
 • kertakäynti 90 min 125€
 • itsetuntemuksen starttipaketti (sis. 6 kpl yksilötapaamisia Kuusamossa/etänä, käynnit laskutetaan kolmessa erässä 3 kk:n aikana, 180€ x 3 (60 min käynnit) tai 235€ x 3 (90 min käynnit)
 • itsetuntemuksen voimapaketti (sis. 10 kpl yksilötapaamisia Kuusamossa/etänä, käynnit laskutetaan viidessä erässä 5 kk:n aikana, 175€ x 5 (60 min käynnit) tai 230€ x 5 (90 min käynnit)
 • itsetuntemuksen kasvupaketti (sis. 20 kpl yksilötapaamisia Kuusamossa/etänä, käynnit laskutetaan kymmenessä erässä 10 kk:n aikana, 170€ x 10 (60 min käynnit) tai 225€ x 10 (90 min käynnit)
(Kuluttaja-asiakkaiden hinnat sis. ALV 24%)
 

Asiakastilanne:

Muutama paikka vapaana tällä hetkellä. 
 

Kognitiivisen lyhytterapiassa työskentelyn keskiössä ovat haitalliset ajatukset, uskomukset ja tunteet. Tavoitteena on keskustelun ja kokemuksellisten harjoitteiden avulla lisätä ajattelun joustavuutta, lievittää ikäviä tunnekokemuksia sekä löytää uusia toiminta- ja käyttäytymistapoja. Terapiaan kuuluu erilaisten menetelmien ja harjoitusten käyttöä sekä kotitehtäviä.

Työskentely on tavoitteellista, aktiivista ja kohdennettua. Lyhytterapiassa itsetuntemus, ymmärrys ja itsemyötätunto ovat keskeisiä ja merkittäviä tekijöitä, joiden avulla lisätään ihmisen hyvinvointia.

Kognitiivinen lyhytterapia on kestoltaan 4-20 tapaamiskertaa.

Hinnasto:

 • uuden asiakkaan tutustumiskäynti 60 min 0€
 • kertakäynti 60 min 90€
 • kertakäynti 90 min 125€
 • sopimusasiakkuus 10-20 käyntikertaa (á 60 min) 85€/kerta

(Kuluttaja-asiakkaiden hinnat sis. ALV 24%)

Asiakastilanne:

Paikkoja vapautumassa tammikuussa 2022.

Työnohjaus on työhön liittyvää oppimista edistävä ja organisaation toimintaa kehittävä vakiintunut työmenetelmä. Työnohjaus on useamman kerran sisältävä oppimisprosessi, jolle määritellään yhteisön toimintaa tukeva tavoite. Työnohjauksessa keskustellaan avoimesti ja luottamuksellisesti työhön ja työyhteisöön liittyvistä asioista ja kokemuksista ja jäsennetään eri näkökulmia koulutetun ohjaajan avulla. Työnohjauksessa etsitään ratkaisuja työn sujuvuuden parantamiseksi ja ammatillisen oppimisen edistämiseksi. Työnohjauksen tuloksellisuutta arvioidaan suhteessa asetettuihin tavoitteisiin.

Työnohjaus ei ole koulutusta, konsultaatiota, terapiaa tai työterveydenhuoltoa, vaikka sillä olisikin osallistujien kokemuksen mukaan terapeuttisia vaikutuksia. Työnohjaaja pyrkii objektiivisuuteen ja katsoo asioita ulkopuolisen silmin. Työnohjaaja ei anna suoria ohjeita eikä neuvoja ohjattaville. Sen sijaan hän auttaa kysymyksillään ohjattavia löytämään omia ratkaisuja työn sujuvuuden parantamiseksi, jäsentämään työhön liittyviä tilanteita ja oppimaan niistä.

Lue lisää työnohjauksesta

 

Hinnasto:

 • Yksilötyönohjaus 45 min 90€
 • Luonto- ja valokuvaorientoitunut yksilötyönohjaus 60 min 125€
 • Ryhmätyönohjaus 45 min (2-4 henkilöä) 110€
 • Ryhmätyönohjaus 45 min (5-> henkilöä) 135€

(Työnohjauksen hinnat ALV 0%)

Asiakastilanne:

Tällä hetkellä työnohjaus-asiakkuudet ovat täynnä. Voit tiedustella vapautuvia paikkoja sähköpostitse [email protected]

Ura coaching pohjautuu työnohjauksen, itsetuntemusohjauksen ja kognitiivisen lyhytpsykoterapian miksaukseen, jolla haluan auttaa sinua oman todellisen potentiaalisi luo. Itsetuntemus on todellinen supervoima, joka auttaa sinua esimerkiksi huijarisyndroomaan ystävystymisessä, ajanhallinnassa, markkinoinnin tekemisessä, työssä jaksamisessa, oman ammatillisuuden vahvistamisessa ja työn kehittämisessä.

Uravalmennus sopii sinulle, jos haluat jotain näistä:

 • haluat inspiroitua, kehittää ja luoda uutta 

 • haluat parantaa omaa itsetuntemustasi ja löytää siitä timanttisen tuen niin itsellesi henkilökohtaisesti, kuin välineeksi työhösi

 • haluat parantaa työssäjaksamistasi ja helpottaa stressiä

 • haluat järjestellä työarkeasi (ja koti) uudelleen ja löytää helpottavia keinoja siihen liittyen

 • haluat uskoa omiin kykyihin ja osaamiseesi enemmän

 • haluat oppia johtamaan ja ymmärtämään itseäsi paremmin

 • haluat purkaa tunteita ja ajatuksia turvalliselle peilille

Lue lisää Ura coachingista

 

Hinnasto:

 • Yksilökäynti 60 min 105€
 • Kehityssessio 3h 300€

(Uraohjauksen hinnat ALV 0%)

Asiakastilanne:

Tällä hetkellä on muutamia vapaita paikkoja, varaa maksuton tutustumiskäynti tai ole yhteydessä [email protected]

Neuropsykiatrinen valmennus on yksilöllisesti räätälöity ohjauksellinen kuntoutusmenetelmä, joka on tarkoitettu henkilöille, joilla on haasteita toiminnanohjauksessa ja/tai arjen hallinnassa. Neuropsykiatrisissa haasteissa on myös paljon muuta kuin haastetta, niistä voi muodostua sinulle paljon vahvuutta. Tarkoitus on että valmennuksessa tutkitaan molempia puolia, haasteita ja supervoimia. 

Valmennus on käytännönläheistä ja tavoitteellista. Työskentely lähtee liikkeelle tutustumisesta sekä tavoitteiden asettelusta. Valmennettavan omat tarpeet ja toiveet ovat keskeisiä, joita kohti lähdetään yhdessä kulkemaan. Valmennettavasta ja tavoitteista riippuen myös lähipiiri voi olla mukana prosessissa.  

Valmentajana olen paljon perehtynyt moniin mielen hyvinvoinnin aiheisiin, oma tyylini tehdä neuropsykiatrista valmennusta yhdistelee mukaan myös kognitiivisia lyhytpsykoterapian oppeja, rentoutumis- ja mielikuvatyöskentelyä ja voimauttavan valokuvan menetelmää. Halutessasi pääset myös samalla Neurosonic-hoitoihin, joilla on oman kokemukseni mukaan hyvä vaikutus palautumiseen ja aktivoimiseen juuri neuropsykiatrisiin haasteisiin liittyen.

Tapaamiset järjestetään Kuusamossa omassa toimitilassani, asiakkaan koti- tai kouluympäristössä tai luontoympäristössä. Mikäli toivot valmennusta etäyhteydellä, valmennus painottuu enemmän omien mielen taitojen kehittämiseen sekä elämänhallintataitojen kehittämiseen (Valitse tässä tapauksessa itsetuntemusohjaus etänä ja mainitse, että toivot nepsy-orientoitunutta työskentelyä.)

Lue lisää neuropsykiatrisesta valmennuksesta

 

Hinnasto:

 • uuden asiakkaan tutustumiskäynti 60 min 0€
 • yksilötapaaminen 60 min 95€

(Kuluttaja-asiakkaiden hinnat sis. ALV 24%)

Asiakastilanne:

Asiakaspaikkoja on vapautumassa tammikuussa 2022

Varaa aika sähköisestä ajanvarauksesta.

Rentoutuminen on syvä kehollinen tila, joka tuottaa muutoksia ihmisen psyykkiseen ja fyysiseen kykyyn ottaa vastaan stressiä. Nykypäivän yhteiskunta on täynnä velvoitteita, tehtäviä asioita, to do-listoja ja oravanpyörää, puhumattakaan työn ja kodin yhteensovittamiseen liittyviä haasteita. Juuri näistä syistä on tarpeen hypätä oravanpyörän viereen, pysäyttää vauhti ja ottaa aikaa rentoutumiseen. Vastaanotollani kuulen monenlaisia tapoja hoitaa omaa kuormittumistaan, monet ihmiset keikkuvat jaksamisen äärirajoilla. Pysähtyminen voi kuitenkin olla jopa pelottavaa ja monet pitääkin ittensä mieluummin kiireisenä, jopa lisäten vauhtia. Minä haluan auttaa Sinua rentoutumaan ja palautumaan. 

Rentoutuminen avaa tien syvempään yhteyteen ja parempaan jaksamiseen itsesi kanssa.

Mun oma pääpalvelu liittyy itsetuntemukseen ja mielen tasapainoon, rentoutuminen ja palautuminen ovat keskeinen osa myös näitä teemoja. Itsetuntemukseen perehtyminen kuitenkin näkyy myös rentoutus- ja tietoisuustaitotyöskentelyssä. Haluan auttaa sinua kokemukellisten hetkien äärelle, jolloin ymmärrät rentoutumisen vaikutukset, löydät Sinulle sopivat palautumiskeinot ja ylipäätään ne oivallukset mitä saat, kun pysähdyt itsesi äärelle. Rentoutusvalmentaja-työskentelytyylini yhdistelee rentoutumiseen läsnäolo- ja tietoisuustaitoja, hengitysharjoituksia sekä itsetuntemustyötä.

Lue lisää rentoutumisesta

 

Hinnasto:

Rentoutuskoulu (yksilöasiakkaille)

 • 2 kuukautta kestävä syvämatka rentoutumisen, palautumisen ja hyvän unen maailmaan
  • Sisältää:
   • 4 kpl yksilötapaamisia (90 min), joissa hiotaan Sinulle sopivat tavat ja keinot jaksaa paremmin, irtautumaan turhasta murehtimisesta, 
  • Hinta 195€/kk x 2 (laskutetaan kerran kk kahden kuukauden ajan)

(Kuluttaja-asiakkaiden hinnat sis. ALV 24%)

Rentoutusvalmennus työyhteisöille:

 • kysy tarjous

Asiakastilanne:

Vapaita paikkoja muutaman viikon viiveellä. 

Varaa aika sähköisestä ajanvarauksesta. Mikäli olet uusi asiakas, varaa aluksi maksuton tutustumiskäynti 60 min.

Sosiaalihuoltopalvelut perustuvat integratiiviiseen ja voimavarakeskeiseen työskentelyotteeseen. Työskentely suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan elämäntilanne ja tarpeet huomioiden yhteistyössä asiakkaan sekä lähettävän tahon kanssa.

Työskentelyä ohjaa asiakkaan kanssa yhdessä tehty suunnitelma, jota tarkistetaan sovitun väliajoin. Työskentely on suunnitelmallista ja yleisinä tavoitteia ovat aina asiakkaan toimintakyvyn ja psyykkisen selviytymiskyvyn kehittäminen ja tukeminen. Tarkemmat tavoitteet määritellään jokaisen asiakkaan kanssa erikseen.

Palvelumuodot: 

 • Luonto- valokuvaorientoitunut itsetuntemusohjaus (painottuu keskustelutuen lisäksi luonnossa tapahtuvaan työskentelyyn, voimauttavan valokuvan projekteihin, mielentaitojen kehittämiseen, itsetuntemuksen ja itsetunnon vahvistamiseen)
 • Tietoisustaito-orientoitunut itsetuntemusohjaus (painottuu keskustelutuen lisäksi mindfulness-harjoitteluun, rentoutusvalmennukseen, mielentaitojen kehittämiseen, itsetuntemuksen ja itsetunnon vahvistamiseen=
 • Voimavarakeskeinen itsetuntemusohjaus mix (sisältäen sekoituksen kahdesta edellisestä)
 • Vanhemmuusorientoitunut itsetuntemusohjaus (painottuu kasvattamisen ja vanhemmuuden vahvistamiseen eri menetelmin, voi sisältää myös koko perheen kanssa työskentelyä)
 • Neuropsykiatrinen valmennus
 • Myös ryhmätoimintaa

 

Hinnasto:

 • 60 min 95€
 • 250€ voimauttavan valokuvan kuvausreissu

Rakkaudella, Riikka kuuluu yksityisten sosiaalihuoltopalvelujen tuottajien rekisteriin (Kuusamo ja Taivalkoski), jonka vuoksi sosiaalihuoltopalveluiden ALV on 0%.

Asiakastilanne:

Tällä hetkellä on muutamia vapaita asiakaspaikkoja.

Asiakkaiden muutostarinoita

Muutostarinoita, joita oon auttanut luomaan

Vieritä ylös