Tervetuloa sähköiseen ajanvaraukseen!

Valkkaa sulle sopiva aika KUUSAMON toimipisteeseen tai ETÄTAPAAMISEEN verkossa. 

Mikäli olet uusi asiakas, hyödynnä maksuton 60 min tutustumisaika, jonka pystyt varaamaan myös sähköisen ajanvarauksen kautta.

Hox! Aikoja varattavissa myös OULUUN, jossa aloitan käynnit tammikuussa 2021. Käyn Oulussa joka toinen viikko ja Oulun aikavarukset tehdään vielä toistaiseksi puhelimitse/sähköpostitse (riikka@rakkaudellariikka.fi, 045 128 0339)

VARATUN AJAN PERUMINEN

Yksilöaikojen peruutukset vähintään 24 h ennen varatun ajan alkamista. Työpaikka- ja ryhmätoiminnot tulee perua viimeistään viikkoa ennen varattua ajankohtaa. Noudatan yllä mainittuja aikarajoja, ellei erillisellä sopimuksella ole muuta sovittu.

Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ajasta veloitetaan varatun palvelun hinta täysimääräisesti, toki terve järki pidetään tässäkin mukana esim. äkilliset sairastumiset. <3

KORONA-EPIDEMIAN VUOKSI VASTAANOTTOTILOISSA HUOMIOIDAAN TILANTEESEEN LIITTYVÄT OHJEISTUKSET SEKÄ HYGIENIA. MINULLA ON KÄYTÖSSÄ MYÖS ETÄTAPAAMISMAHDOLLISUUS VIDEOVÄLITTEISESTI. 

TULETHAN AJALLESI TERVEENÄ JA MIKÄLI SINULLA ON MITÄÄN OIREITA, PERUTHAN AIKASI (TAI KYSY ETÄMAHDOLLISUUTTA) MATALALLA KYNNYKSELLÄ.