Tervetuloa sähköiseen ajanvaraukseen!

Valkkaa Sulle sopiva aika KUUSAMON toimipisteeseen tai ETÄTAPAAMISEEN verkossa.

UUSI ASIAKAS! Hyödynnä uusien asiakkaiden maksuton 50 min tutustumisaika! 

[email protected], 045 128 0339

AJANKOHTAISTA

TÄLLÄ HETKELLÄ PALVELUNI OVAT RUUHKAUTUNEET, jonka vuoksi pystyn aloittamaan uusien asiakkaiden kanssa noin 2kk:n viiveellä. Tutustumisaika kannattaa kuitenkin käydä jo etukäteen ja sopia mahdollisen työskentelyn aloittamisesta.  Tutustumisaika ei velvoita sinua mihinkään.

 

VARATUN AJAN PERUMINEN

Yksilöaikojen peruutukset vähintään 24 h ennen varatun ajan alkamista. Työpaikka- ja ryhmätoiminnot tulee perua viimeistään viikkoa ennen varattua ajankohtaa. Noudatan yllä mainittuja aikarajoja, ellei erillisellä sopimuksella ole muuta sovittu.

Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ajasta veloitetaan varatun palvelun hinta täysimääräisesti, toki terve järki pidetään tässäkin mukana esim. äkilliset sairastumiset. <3

KORONA-EPIDEMIAN VUOKSI VASTAANOTTOTILOISSA HUOMIOIDAAN TILANTEESEEN LIITTYVÄT OHJEISTUKSET SEKÄ HYGIENIA. MINULLA ON KÄYTÖSSÄ MYÖS ETÄTAPAAMISMAHDOLLISUUS VIDEOVÄLITTEISESTI. 

TULETHAN AJALLESI TERVEENÄ JA MIKÄLI SINULLA ON MITÄÄN OIREITA, PERUTHAN AIKASI (TAI KYSY ETÄMAHDOLLISUUTTA) MATALALLA KYNNYKSELLÄ. 

Vieritä ylös