Riikka

RIIKKA VÄÄRÄNIEMI-KÄSMÄ

Sosionomi (YAMK)
Kognitiivinen lyhytterapeutti (myös hypnoterapian lisäpätevyys 2/23)
Taideterapia ohjaaja (koulutus kesken)
Työnohjaaja STOry
Neuropsykiatrinen valmentaja
Mentaalivalmentaja SHL
Hypnoosivalmentaja SHL
Rentoutusvalmentaja SHL
Voimauttavan valokuvan menetelmäohjaaja
Luontohoivaohjaaja
Mentaali- ja rentoutusvalmentajien SHL kouluttaja
Merkonomi

Olen inhimillisyyden ja itsetuntemuksen puolesta puhuja, elämän tutkija ja mörköjen ystävä Kuusamosta. Olen saanut syntymälahjana erityisen virittäytymiskyvyn sekä valmiuden kohdata, kuulla ja nähdä ihmistä monitaajuisesti. Olen kehittänyt syntymälahjojani sekä muita taitoja identiteettityöhön ja työhyvinvointiin liittyen lukuisilla koulutuksilla. Intuitio on tärkein työvälineeni ja työskentelytapani on voimavarakeskeinen ja integratiivinen. Teen työtäni suurella sydämellä ja rakkaus on luonnollinen osa ammatillisuuttani.

"Olet taitava, Ihana ja äärettömän tarkkanäköinen. Onko sulla vanha sielu, josta ammennat kohtaamiseen ne merkitykselliset kohdat - osaat luoda jokaisen kohtaamisen ainutlaatuiseksi ja voimaannuttavaksi."
"Sinulla on monipuolinen työkalupakki henkilökohtaisiin ja organisaatioiden kehittämistarpeisiin. Itse sain valtavan suuren avun ja olen jo vinkkaillut eteenpäin."
"Kunpa kaikki ihmiset osaisivat/kykenesivät/rohkenesivat käyttää sun palveluita tutkimusmatkallaan omaan itseen."
"Jokaisen meistä tulisi joskus käydä sinun luona. Kuinka paljon pienillä kysymyksillä saatkaan aikaan ihmisessä."
"Jokaisen meistä tulisi joskus käydä sinun luona. Kuinka paljon pienillä kysymyksillä saatkaan aikaan ihmisessä."
"Kuuntelemisen taitosi on ainutlaatuista ja lähestyt asioita ihanan inhimillisesti."
"Kanssasi oli helppo olla ja keskustella. Sait heti yhteyden ja osasit osua asian ja ihmisen ytimeen."
"Luottamus syntyi heti ja vuorovaikutus on luontevaa. On helppo puhua kanssasi ja helppo lähteä tutkimaan alitajuntaa kun luottamus on täydellinen."
"Riikka on aivan ihanan ymmärtäväinen ja hänen seurassaan on helppo olla oma itsensä. Koin tulleeni kuulluksi ja nähdyksi. Kiitos siitä!"
"Yhteistyö on helppoa, mutkatonta ja luontevaa."
"Sain paljon rohkaisua, kannustusta ja rehellistä palautetta."
"Olet erittäin ihana ja ihmisläheinen ammattilainen. Kanssasi voi puhua luottavaisesti ja olet ihmisenä läsnä myös hoitokontaktissa."
Previous
Next

VIIMEISET KURSSIT JOIHON OLEN OSALLISTUNUT:

  • Unen fysiologia, unettomuus, lääkkeettömät hoidot sekä itsehoitokeinoja unen eheyttämiseen ja nukkumisen taidon palauttamiseen
  • Kognitiivisen hypnoterapeutin lisäpätevyys (koulutus kesken)
  • Skeematerapian uusimmat sovellukset: Kontekstuaalinentyöskentely ja mindfulness skeema- ja  mooditerapiassa
  • Syventävät neuropsykiatriset jatko-opinnot
  • Traumapsykoterapian perusteet
  • Miten lapsuuden ja nuoruuden kiintymyssuhdehaavat varjostavat aikuiselemän onnellisuutta?

MITÄ TARKOITTAA: "Rakkaus on luonnollinen osa ammatillisuuttani"?

Rakkaus on minulle suurempi elämän arvo, joka näkyy niin yritystoiminnassani kuin henkilökohtaisessa elämässäni. Se on tapa suhtautua ja katsoa elämää (ja se ei tarkoita, että minulla olisi päässä vaaleanpunaiset lasit, kyse on paljon suuremmasta.)

Työssäni rakkaus tarkoittaa etenkin kohtaamisen tapaa, sitä että olen läsnä aitona ihmisenä. Haluan panostaa vuorovaikutuksen ja kohtaamisen laatuun, jonka avulla itse työskentelykin on asiakkaalle vaikuttavampaa ja minulle minun ominta tapaa tehdä työtä ihmisten parissa. 

Sisäänpäin kääntyminen ei läheskään aina ole helppoa ja siksi haluan kulkea rinnallasi. Rinnalla kulkijana annan Sinulle näkökulmia, herättelen huomaamaan ja autan Sinua auttamaan itseäsi. Iloitsen oivallusten hetkissä ja syvemmässä suossa etsin kanssasi kättä pidempää. Rakkaus ja aito ihmisenä oleminen omassa työssäni tarkoittaa myös sitä, että tykkään niin sanotusti laittaa kädet kyynärpäitä myöten saveen.

Mitään liukuhihnoja tässä ei millään voi olla, jokainen asiakkuus on omanlaisensa. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni, läsnäolon ja hyväksynnän tilaan! <3 

OTA YHTEYTTÄ